Nem tudom elhinni azt hogy nem hisznek az emberek az UFO-kban..Akik azt mondják már miért lenne, hülyeség..
Végtelen nagy a világegyetem, több kedvező hatású környezetnek kell stimmelnie ahhoz hogy élet tudjon kialakulni. A bolygók és hozzá tartozó holdjaik távolsága, maga a bolygó amin a feltételezhető élet létrejöhet annak tulajdonságai, de mivel ha mi is vagyunk, és elvégre az univerzum végtelen nagy, biztos hogy még rengeteg megszámolhatatlan életközösség van. Csak még nem tart ott a tudomány hogy olyan messzi távolságokra képesek lennénk menni.
2021. febr. 14. 17:16
1/8 anonim válasza:
Te azt sem tudod elhinni hogy nem hisznek mások akkor, miért olyan nehéz elfogadni hogy mások az ufokban nem hisznek.
2021. febr. 14. 17:42
2/8 anonim válasza:
Nagyobb kérdés, hogy miért nem találkoztunk még velük. A több milliárd éves civilizációknak már el kellett volna jutniuk az intergalaktikus fejlettségi szintre, viszont eddig még (valószínűleg) egy sem jutott el. Ennek lehet az a magyarázata, hogy minden faj kihal, mielőtt eljutna erre a szintre. A másik lehetőség, hogy az idegen faj már köztünk van, legalábbis tud az emberiségről. A köztes lehetőségre pedig nagyon kevés az esély, tehát arra, hogy létezik már ennyire fejlett faj, de még nem talált meg minket.
2021. febr. 14. 18:46
3/8 anonim válasza:
És azon kivűl hogy te azt mondod hogy léteznie kell mert hatalmas az univerzum mi bizonyítja a létezését??Én még egyet sem láttam,a szomszéd csaj se,te sem.Senki.Majd ha leszáll egy gép,kiszállnak belőle hogy hello...na akkor majd tapsolunk neked.
2021. febr. 14. 20:02
4/8 anonim válasza:
3
A matematika alapján léteznie kell (vagy valaha léteztek). Olvass utána a Fermi-paradoxonnak.
2021. febr. 14. 20:03
5/8 A kérdező kommentje:
Nem nekem kell tapsolni. De amennyi információt most tudunk a mi életünkről, az alapján következtethetünk arra hatalmas nagy százalékban hogy máshol is van élet. Szerinted nincs a világegyetemben még egy bolygó amelynek saját légköre van, megfelelő hőmérsékleti viszonyokkal szóval úgy hogy minden adott legyen az élethez? A 2-es ez tényleg elgondolkodtató.. Gőzöm sincs. Talán tényleg nem csak mi emberek vagyunk ilyenek, hanem minden más intelligencia is ilyen hogy idővel saját magát kezdi el pusztítani(Szerintem az emberiség saját magát fogja).
2021. febr. 14. 20:32
6/8 A kérdező kommentje:
Mi van akkor, ha tényleg ez az egész úgy lett eltervezve, hogy véletlenül sem legyen lehetséges megközelítenie egymást az életformáknak. Ha nincs az a fejlett technika amivel ekkora távolságokra megoldást lehetne találni
2021. febr. 14. 20:35
7/8 anonim válasza:
Épeszű ember elfogadja, hogy a valószínűségek alapján létezniük kell (Drake-egyenlet, Fermi-paradoxon),viszont annak, hogy az univerzum 13 milliárd éves története során épp az emberiséggel egyidőben legyen egy olyan faj, aminek van elég fejlett technológiája, hogy rövid idő alatt sok fényévet tehet meg, ráadásul a mi galaxisunkban legyen, vagy egy közeli galaxisban, elég kicsi az esélye. Ha el is jönnének ide, nem néznének ki hasonlóan, mint mi, hiszen sok fényévre tőlünk fejtődtek volna ki.
2021. febr. 15. 11:55
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, hisz az U.F.O. “azonosítatlan repülő tárgy”-at jelent és mint mindenki tudja, azonosítatlan -repülő tárgyakat, -vízalatti tárgyakat sokat regisztráltak már, így értelmetlen kételkedni bennük.
Míg földönkívülieket, azonosítatlan élőlényeket kevesebbet/nem regisztrálnak, így egyértelműen nehezebb bizonyítékot felmutatni a létezésükre, habár józan paraszti ésszel, valakinek az azonosítatlan repülő tárgyat vezetnie kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!