Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A Perui reptílián lények...

A Perui reptílián lények leleteiről mit tudni?

Figyelt kérdés

Van egy lelet, amiről én keveset hallottam, de több kérdésben úgy írnak erről, hogy tudományosan bizonyítottan idegen eredetű reptílián lényekről van szó. Nyugaton bővebben írtak róla, de lusta vagyok több száz oldalt fordítani bocs. Erről mit tudtok?

"Ezeket a múmiákat Peruban találták. Ezek reptid pikkelyszerű bőrük van mint a hüllőknek de emlősök. Nem hamisítvány, nem kamu! DNS viszgálat volt, tudósok vizsgálták. Nem emberek a DNS vizsgálat megállapította!"

https://www.youtube.com/watch?v=9bK3JHexjqQ

Ha megnézitek a koponyájukat Egyiptomban és máshol nagyon magas ugyan így nyújtott koponyájú emberek sírjai találhatóak.

2021. febr. 9. 12:55
1 2
 1/12 Grimfox ***** válasza:
64%
A tobzoska is pikkelyes, mégis emlős(pangolin, ha tobzoska néven nem találod meg). Attól, hogy pikkelyes, még nem lesz hüllőszerű. Hogy hamisítvány e, az nem youtube-on fog kiderülni. Elég sok realisztikus hamisítványt találtak már, amivel komolyabb vizsgálatokig biológusokat is sikerült elbizonytalanítani. Nem is ez igazából a lényeg. A nyújtott koponyájú emberek kérdése érdekesebb. Ők nem így születtek. A koponyatorzítás egy elég ősi szokás, amit Egyiptomban Afrika más részein, és Közép- és Dél-Amerikában is gyakoroltak. Valószínű Ázsiában is, csak én nem hallottam róla. Elkötötték a csecsemő koponyáját, vagy fakeretbe rakták. Van egy afrikai törzs, ami a mai napig csinál ilyet. Időnként láthatsz négereket afrikai dokumentumfilmekben, akiknek meg van nyújtva az agykoponyája. Ők elkötéssel csinálják. Sajnos ez általában csökkenti az agy fejlődési képességét, károsítja azt, és drasztikusan visszaveti a várható élettartamot. Ők nem azért ilyenek, mert hibridek, vagy hasonló, hanem szándékosan torzítják, szokásból.
2021. febr. 9. 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

csalás volt,egyéb emberi és állati múmiákból rakták őket össze, itt a leleplező video, a feliratot állítsd magyarra

https://www.youtube.com/watch?v=2NzhC-oWXZY

2021. febr. 9. 13:17
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Azt, hogy beállították csalásnak, mint a Roswelli ufókatasztrófát meterológiai ballonnak...
2021. febr. 9. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

"Nem hamisítvány, nem kamu!"

Na ha ezt így leírták, akkor biztos igaz.

Egyébként a reptílián családjuk eljött értük, azonosították őket és valahol nyugalomba helyezték őket.

2021. febr. 9. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Erről a szenzációs dologról még nem hallottam!

Ahogyan a hármas is rátapintott a lényegre, egy ilyen dolog nyilvánosságra kerülne, az mindent borítana, mint a kártyavár, úgy dőlne össze minden. Tehát az illetékeseknek minden erejükkel el kell sumákolni az ilyen dolgokat.

Bele sem merek gondolni, hogy vajon mik porosodnak egyes múzeumok pincéjében, meg máshol. Erről Cremo és Thompson is sokat tudnának beszélni. Dél-Amerikában különösen sok ilyen rendkívüli dolog van.

2021. febr. 9. 22:55
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Az előző vagyok. Még az is előfordulhat, hogy földi reptilián, esetleg belső-földi eredetű.
2021. febr. 9. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Engem a kis csontvázak a szürkékre emlékeztetnek..
2021. febr. 9. 23:01
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
Még ez is lehetséges simán.
2021. febr. 9. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

NEM LOPOTT!!

szép szép de első ránézésre nem működőképes, olyan mintha több darabot varrtak volna össze és mumifikálták. Mint a fidzsi sellő csontváza.

a koponya meg egyértelmű. elöbb kis szobrocskák mint múmiák.

Nacka cuccok amúgy érdekesek. s van amire nehéz ésszerű magyarázatot találni. Pl a koponyák. vannak ugye a nyújtott torzított koponyák azoknak van egy jellegzetes nyoma, de azokon nem láttam.

hacsak nem az is hamis.

2021. febr. 10. 00:02
 10/12 NTBS ***** válasza:
Még nem hallottam róluk.
2022. aug. 14. 10:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!