Ősi nanoteknológiával készűlt kardot találtak itthon. Lehet idegen eredetű?
Most olvasom az egyetlen talán lebobjektívebb portálon, hogy több mint 1200 éves nanoteknológiával készült kardot találtak, méghozzá magyarországon. [link] de akkoriban ugye nem ismerték ezt a fejlett teknológiát. Lehetséges hogy még korábban készítették egy részét idegenek és az ősmagyarok csak rámunkáltak?
Vagy az is lehet, hogy sokkal korábban egy másik planétáról hozták ide az őseink ? Ismert hogy mi magyarok a szíriusz rendszerből származunk és ezt már az ellenzék is kezdi elismerni
7 A technológia, amivel előállították ma is létezik, és ma is gyakorolják. Mivel a technika a damaszkuszi acél előállítására szolgált, a technika..."
Köszönöm Gimfox, de én nem erre gondoltam. Tudom hogy régen is csináltak kardokat, de én nagyon ősi nanoteknológiás eljárásra gondolok, ami még az előző emberiségből vagy a földönkívüleikről maradt ránk
Nem a koraközépkori dolgok érdekelnek, hanem mi volt az írott történelem előtt a régmúltban. Írhatsz UFO teknológiákról is nyugodtan
"Vagy az is lehet, hogy sokkal korábban egy másik planétáról hozták ide az őseink ? Ismert hogy mi magyarok a szíriusz rendszerből származunk és ezt már az ellenzék is kezdi elismerni"
Ez még jobban tetszik, mint a "teknológia"!
Csak egyszer mutatna valaki egy olyan linket erről, amely komoly alapokra támaszkodik!
És hogy jön ide az ellenzék? A Szíriuszon milyen politikai pártok voltak?
"Nem a koraközépkori dolgok érdekelnek, hanem mi volt az írott történelem előtt a régmúltban."
Pedig ez a kard kora középkori. El kéne olvasni a cikket...
"Ismert hogy mi magyarok a szíriusz rendszerből származunk és ezt már az ellenzék is kezdi elismerni"
Ismert?????????????????????
Ez egy alaptalan kitaláció.
"és az ősmagyarok csak rámunkáltak"
A megjelölt cikkből:
"a kollátszegi kardot valamely frank műhelyben gyártották a 8. század végétől a 9. század közepéig terjedő időszakban. Ez a kardtípus volt a tipikus fegyvere a frank lovaskatonáknak"
Ősmagyarok=frankok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!