Ha lenne lehetőséged UFO-kal kapcsolatba kerülni, megtennéd?
Figyelt kérdés
Pl felajánlanád, hogy elvihetnek kicsit? (Visszahoznának)
Gondolom megvizsgálnak.
2021. jan. 24. 02:53
11/24 anonim válasza:
Ha nem csinálnak velem semmit, akkor nyugodtan vihetnek. 😁
13/24 anonim válasza:
Ajánlom figyelmetekbe Ocatavia E. Butler Hajnal című sci-fi UFO regényét!
Elég érdekes sztori ember-földönkívüli létforma kapcsolatáról :D
Kérdésre visszatérve, ha normálisak, és ha elvisznek magukkal egy távoli galaxist meglátogatni, simán.
14/24 anonim válasza:
Én félnék attól hogy megműtenek :D :$
15/24 anonim válasza:
Hát én nagyon félnék... de amúgy igwn
16/24 anonim válasza:
Ne bántsanak
Elmennék de vissza se hozzanak minél többet szeretnék látni.
18/24 anonim válasza:
Természetesen igen! Először is megkérném őket, hogy ha már elviszik P. Attilát, ne hozzák vissza.
19/24 anonim válasza:
Persze, szívesen együtt működnék velük, de akkor cserébe amikor visszahoznak, kérnék tőlük egy nagy szatyor földönkívüli mindenféle vegyes gyümölcsöt, mert szeretem az egzotikus gyümölcsöket és kipróbálnék új ízeket.
20/24 anonim válasza:
hát rendesen lenulláztak, ezek szerint mindenki a utazásra és a kísérletekre gondolt....mazochisták!
És csak bennem merült fel a kérdés, h milyen kapcsolat? csak egy találkozás, vagy 'más' esetleg romantikus kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!