Mi a véleményetek az UFO-k és a keresztény vallás közti párhuzamról?
Olvasd el a Lacerta interjút abba minden benne van.
Üdv: Melita
Természetesen ez is előfordulhatott!De szinte minden vallás teremtésmítoszán el lehet gondolkozni!Miért is ne lehetne!
Sőt!
A keresztény vallás pont, hogy tiltakozik, tagadja a földönkívüliek létezését. Mégpedig azért, mert megtörne az egyeduralma (Istenhit, annak mindenhatósága)
Pedig, elég lenne a Bibliát olvasgatni, arra figyelve, van-e utalás esetleges idelátogató földönkívüliekre..bizony-bizony, hemzseg. Aki nem hiszi, járjon utána..:)
PIL válasza:
Az azonosítatlan repülő objektumok és a vallás között semmi összefüggést nem látok, ugyanis ha pl. egy madarat nem tudok beazonosítani mert olyan magasan repül, azt is tekinthetem UFOnak. A Földön- kívüli élet, elképzelhető, viszont nem értem hogy a tudomány, vagy az úgynevezett "ufológia" miért akadékoskodik a vallás ellenében, ugyanis a Szentírás sehol nem ír arról hogy egyedül a földön lenne élet, igaz nem is állítja ennek ellenkezőjét. Szerintem az örök isteni rend felette áll minden anyagi természetű valóságnak. Cinikus azt felhozni hogy az asztronauták nem találkoztak Istennel a világűrben, hiszen, még abban sem lehetünk teljesen bizonyosak hogy a mi kozmoszunk az egyetlen, a maga sokmillió csillagrendszerével. Aki pedig azt állítja hogy az élet csak úgy magától, semmi tervezés nélkül jött létre az felelőtlen, és nem ismeri a természetben fellelhető legegyszerűbb egysejtűek bonyolultságát sem. Igenis létezik egy Tervező, aki mindezt kigondolta, és igen létezhet más életforma is a galaxisunkban, a kettő nem zárja ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!