VICC nélül kérdezem.: Aki hülyeséget válaszolna az kérem ne fáradjon leírni, csak aki komoly válasszal rendelkezik. Léteznek ufók szerintetek? Illetve 2020 tényleg csak az előzetes volt?
Léteznek, mi közemberek kevés repülő tárgyat tudunk azonosítani. a katonaság sem osztja meg minden országgal a fejlesztéseit úgyhogy ott is előfordulhat.
Ufo-k azaz idegenek, persze a földön kívül...abban nem hiszek, hogy idejönnének.
"Illetve 2020 tényleg csak az előzetes volt?" ezt kifejtenéd, kérlek...
én olvastam is róla cikket, de nem gondoltam, hogy valaki/bárki benyeli.
12-es vagyok.
mert nem szipatikus, válasz az embereknek.
lehet hasznos lehet válasz a kérdésre de van akinek a pipa a like az x a dislájk
ne foglalkozz vele, én néha direkt a 0ra hajtok
pl
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__109..
Én azt csodálom, hogy a keresztények nem hozakodtak elő a Jelenések könyvével...
Adott a fenevad, egy az ördögtől való billogg
A járvány a hatalmak és az oltó anyag aminek a mellékhatásairól szó nincs, pedig minden betegtájékoztatón szerepel.
Ez valahogy hiányzik, pedig elég sok elmélet született, de a keresztényrol nem hallottam sehol...
A kérdésre válaszolva:
-Igen, léteznek UFO-k
-Valóban, 2020 tényleg csak az előzetes volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!