Kedvezmény tárgyalás hogyan működik?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy tavaly májusban engedtek ki előzetes letartóztatásból (11 hónap) mert a keszthelyi Balaton parton belém kötött 3 ember és nem állt meg az önvédelem mivel mindegyik 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az ítéletem 2 és fél év abból 19 hónap van vissza. Augusztusban kellett volna be vonulnom de nem tettem. Most június 12.-én vonulok be. Az lenne a kérdésem hogy ebben az esetben is van esély arra hogy a reintegraciot és a kedveenyt megkapjam ? A kislányom miatt nem vonultam be mert az anyagiakat rendeznem kellett valamint édesanyám egyedülálló ként neveli a 2 öcsémet és ott is segíteni akartam de mivel sikerült egyenesbe hoznom a dolgokat ideje le tudni a büntetést . Az országos körözés már ki van adva ellenem . Köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!