Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett az?

Mi lehetett az?

Figyelt kérdés
Pár hete késő délután kimentem lovagolni (tanyán élek, vidéken). Mire visszafelé jöttem, már elég sötét volt. Egyszer csak egy pár fénysorból álló sziluett húzott el a fejem fölött és zúgást is hallottam . A ló meg is ijedt, de szerencsére sikerült lecsillapítani. Majd úgy ötszáz méterrel előrébb zöldes fény vetült az útra. A ló ismét megijedt, pedig általában nem ijedős, és mire sikerült újra lenyugtatnom a fény már eltűnt. Mikor odaérünk leszálltam a lóról, és körbenéztem a környéket. A fű néhol nagyon kicsit meg volt perzselődve, de semmi mást nem láttam. Ez után hazamentem, azóta is voltam arra felé lovagolni, azonban nem már láttam semmit. Nem hinném, hogy tűzijáték volt, ugyanis itt a tanya közelében nem nagyon él senki, és akik vannak azok se nagyon csinálják, plusz láttam már tűzijátékot, és az nem ilyen volt.

2020. dec. 28. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
26%
fénykép készült? Nem, akkor nem igaz. Ha ott voltál és semmit nem rögzítettél, akkor sajna ez kamu. Legalább a perzselt füvet megmutathatnád.
2020. dec. 28. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Szia!

Mesedélután van?

De ez még annak is kevés.

A mesék legalább jól fel vannak építve,de ez elég gyatra lett.

2020. dec. 28. 18:07
 3/6 Ibw4x válasza:
42%
Ez egy nagyon jó álom lehetett :) jöhet a lepontozás, de ez egy k...a gyenge sztori volt ;(
2020. dec. 28. 18:50
 4/6 anonim válasza:
Sajnos szerintem is kamu. Már csak Lovas szemszögből nézve is. A lovat sikerült “lecsillpítanom”, őszintén ez nagyon egy tipikus Lovas kislány szájából hangzó szöveg. Illetve a story is eléggé kamu szagú, mert ilyen nincs! Ha lenne kép akkor talán más lenne a helyzet, de őszintén én alapból se hiszek az ilyenekben!
2020. dec. 30. 10:57
 5/6 907 ***** válasza:
38%

Kérdező, ez most megmosolyogtatott! :)

Ha egy egész sornyi fénylő űrrepülő, vagy bármilyen közlekedésre használt UFO húzott volna el a fejed fölött, hatalmas robajjal járt volna, nemcsak zúgással. A lovat meg olyan stresszes állapot érte volna, hogy ijedtében ledobott volna magáról, olyan sérüléseid lennének hogy sajnos kórházban feküdnél! A fény meg nem csak 500 méterrel odébb vetül az útra ilyen jelenségnél. Csodálatos esemény az ilyen és egyben ámulatba ejtő, viszont állatokra nagy stresszhatással van, több mint egy szimpla ijedtség, nem nyugtatnád meg.

Boldog új évet kívánok, vigyázz magadra!

2020. dec. 31. 00:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha igaz lenne semmi gond lenne

De nekem a ló-ban gyanús valami..tudom hogy járkálnak az emberek de ez hihetetlen

2020. dec. 31. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!