Mért hiszem ufo van a bőröm alatt?
Figyelt kérdés
Pár napja az az érzésem, mintha egy nagyon kicsi teremtmény lenne a bőröm alatt. Olyan pici, hogy műszerrel érzékelhetetlen. Nem kommunikál velem, de tudom, hogy ott van. De ha észrevehetetlen, honnan tudom, hogy ott van? Egyik nap rossz álmom volt, felkeltem, és szokatlan fények szűrödtek be, de nem tulajdonítottam nekik jelentőséget, és visszafeküdtem. Nem hiszem, hogy ufo volt, de lehet, hogy mégis? Szerintetek kihez kéne fordulni? Kinek volt már hasonló találkozása vagy élménye? Mi ilyenkor a teendő?2020. nov. 17. 21:14
12/25 anonim válasza:
Magyarországon csak egy olyan ember van, aki érdemben tud neked segíteni. És az nem más, mint a hazai ufo szakértők zászlóshajója: PATAKY ATTILA. Na vele vedd fel a kapcsolatot. Lehet telepatikusan is, mert ahhoz is ért.
13/25 A kérdező kommentje:
12: Hol tudom megtalálni ezt az Attilát? Én nem tudom, hogy kell telepatikusan kommunikálni :(
2020. nov. 20. 10:26
14/25 A kérdező kommentje:
Most már egyre aggasztóbb a helyzet, olyan érzésem van, mintha beköltözött volna, és kezdi átvenni az írányítást apróságokban. Pl. eddig mindig óramutató járásával megegyező irányban kevertem a kávémat, de ez egy pár napja megváltozott teljesen magától.
2020. nov. 20. 10:27
15/25 anonim válasza:
Ez rossz hír, mert az ufók köztudottan visszafelé keverik a kávét.
16/25 anonim válasza:
Valójában a tested - mint mindenkié - üreges, és belül él a lény aki nyomógravitációt kifejtve belülről a bőröd alá nyomja a korábban csapdába ejtett plejádi eredetű organizmusokat. Ezt érezheted.
17/25 anonim válasza:
Azaz Pataky Attila gyűrűférges manifesztációja nyomatja a kis raktárkoncertjét a végbeledben ez van.
18/25 anonim válasza:
Annyira nevetséges, hogy sok ember egy vízen sétáló, vízből bort csináló emberben, beszélő kígyóban és ehhez hasonlókban hisznek, és aztán egy ilyen kérdésre (vagy bármilyen más földönkívülisre) válaszolnak szarkasztikusan:DDD
19/25 anonim válasza:
18
Szarkazmus nélkül mondom, hogy ez egy tankönyvi esete a hipochondriás skizofréniának, de persze úgy is süket fülekre talál \ trollkodás az egész.
Lehet itt háborogni, de az egyetlen helyes választ csak én nekem sikerült leírnom ezeddig - jól mutatja a témakör szinvonálat.
20/25 anonim válasza:
19-es, igen, lehet skizofrénia is, de nem feltétlen az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!