A szomszéd szerint az ufók a magyarokat szeretik a legjobban. Igaz ez?
És az ufók csapdába csalják a magyarokat?
Szerinted Orbán Viktor is ufó?
Hallani ilyen elméleteket is, hogy mi Magyarok nem a földről származunk, meg hogy szoros barátságot ápoltunk idegen lényekkel. Én hiszek abban, hogy a földön kívűl is van élet, de azt picit nehéz elhinni, hogy mi ilyen kiváltságos népek legyünk.
Amúgy a technikai fejletség miatt is szokták ránk mondani, mert ugye a legtöbb és legnagyobb találmányok mögött magyarok és köleli magyar leszármazottak vannak.
Meg láttam már ilyen okfejtegetést is, hogy mi vagyunk a legősibb "törzs" a földön és ezt bibliai utalások és a mi feltételezhető eredettörténetünk alapján.
Hogy mi igaz, mi nem az soha nem fog kiderülni szerintem. Én ezen a téren kissé szkeptikus vagyok. Addig oké, hogy valahogy itt is kialakult értelmes élet és nem létezik, hogy több millió év alatt ne létezett volna egy civlizáció, amik fejlettebbek lehettek nálunk, pl amiatt is mert több 1000évvel idősebbek, vagy összetartóbb a társadalmuk, nincs aki visszahúzza őket. A mi fajunk is szinte a semmiből alakulhatott ki, nem létezik hogy máshol nem ment végbe még egy ilyen evolúciós folyamat a több millio esetleg milliárd év alatt, az egész univrzumban.
De tényleg az, hogy mi csak úgy tanítottuk csattogtatni az űrlényeket ostorral az nekem valahogy picit hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!