1/17 anonim válasza:
Én azt hogy mutassák meg az űrhajóikat, városaikat, bolygójukat, és hogy meséljenek a történelmükről.
2/17 Shai-Hulud válasza:
Csak ide a Bahamákra...
Köszi a fuvart :-)
4/17 anonim válasza:
Én is ugyanazt kérném mint az 1-es, de kérném, hogy szeretnék találkozni az Arcturusiakkal, Vénusziakkal, Marsiakkal, Andromédaiakkal, szóval az összes jó földönkívüliekkel akiket nem soroltam fel velük is. Szeretnék velük cimbizni.:)Szeretnék tőlük tanulni.
Kérném, hogy segítsenek a környezettudatosság kialakítasaban a bolygómon, és kérném, hogy segítsenek hogy a bolygó újra egészséges legyen, és az emberek komolyan vegyék a környezettudatossagot.
5/17 anonim válasza:
Vigyenek el a jövőmbe, hogy beszélhessek az okosabb-bölcsebb magammal.
6/17 anonim válasza:
Bár leszállna most ide az irodába... bárhová elmennék
7/17 anonim válasza:
Engem meg a múltamba vigyenek, hogy figyelmeztethessem magam pár fontos dolgokra :)
Egyébként meg "körutazást" kérnék, azokba a világokba, amerre már jártak, és ahol ők élnek. Szeretnék minél több mindent látni, megismerni.
8/17 anonim válasza:
Egy olyan bolygóra, ahol az átlag népesség közel van a spirituális felemelkedés szintjéhez, vagy akár megbis haladta azt és negyedik simenziós szinten élnek a harmadik dimenzióban.
9/17 anonim válasza:
Végül is mindegy. Sok helyen nem jártam még. Főleg nem földön kívül. :)
10/17 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok
2020. szept. 17. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!