Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vajon meddig várnak még a...

Vajon meddig várnak még a hatalomátvételre a reptiliánok?

Figyelt kérdés

Az idei évet elnézve, nagyon úgytünik hogy hamarosan eljön az emberiség vége és az új jövő kezdete. És az is elég nyilvánvaló, hogy kik állnak a sok borzalmas esemény mögött.

Nem hinném, hogy sokat bír még az emberiség. Csak azt nem értem, hogy hogy nem esik le senkinek, hogy tenni kéne már valamit. Tények támasztják alá hogy, a reptiliánok hatalomátvételre készülnek, mégis csak nagyon kevesen tevékenykedünk ellenük.

Szerintetek, meddig várnak még? Elvégre most a legsebezhetőbb az embriség. A beloruszok már elkezdték kapizsgálni hogy valami nem stimmel, de sehol máshol nem mozdultak meg.

2020. aug. 17. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
A te agyadba már átvették a hatalmat
2020. aug. 18. 00:15
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Egy hatalomátvétel első lépése mindig az, hogy létezzen az, aki át akarja venni a hatalmat.
2020. aug. 18. 00:28
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Egyelőre nem fogják átvenni a hatalmat, nyugi. A Hold túloldalán harcolnak épp a hupikék törpikékkel. Ne mondja nekem senki, hogy nem léteznek a hupikék törpikék! Még film is készült róluk.

---

Kedves Kérdező! El tudod képzelni magadról, hogy a valóságból tájékozódsz, és a realitásra építed az elméleteidet?

2020. aug. 18. 04:23
 4/11 Wadmalac ***** válasza:
26%

Ezo fórum.

Ott számítanak ténynek az ilyen állítások, itt nem.

2020. aug. 18. 07:14
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
a szimulációs jabbák fogják elterelni a figyelmet az invázió megkezdése előtt róluk
2020. aug. 18. 20:48
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
"tényeg támasztják alá" :DD Kíváncsi vagyok milyen tényeket találtál te erre. Meg amúgy kezdjük a reptiliánokra. Az ő létezésükre milyen bizonyítékot tudsz felmutatni? Nem kötözködés képpen, de tényleg szeretném látni mert kíváncsi vagyok hogy mi az ami téged meggyőzött ennek a valóságosságáról
2020. aug. 18. 22:22
 7/11 anonim válasza:
67%
Még egy ideig biztosan nem lesz hatalomátvétel, ugyanis a bolygónk az egyezmény szerint Asgard védelem alatt áll! :)
2020. aug. 20. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Már ezredekkel ezelőtt is megtehették volna. Emiatt vagy félnek az embertől vagy nem léteznek.
2020. aug. 21. 16:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor biztos csak félnek.
2021. szept. 1. 22:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Az utóbbi időben a rovar világot nézegettem. Videók stb.

Azokat előbb el tudom képzelni idegen humanoid hódítónak mint egy két gyíkot...

Kegyetlenek.

2021. szept. 2. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!