Vajon meddig várnak még a hatalomátvételre a reptiliánok?
Az idei évet elnézve, nagyon úgytünik hogy hamarosan eljön az emberiség vége és az új jövő kezdete. És az is elég nyilvánvaló, hogy kik állnak a sok borzalmas esemény mögött.
Nem hinném, hogy sokat bír még az emberiség. Csak azt nem értem, hogy hogy nem esik le senkinek, hogy tenni kéne már valamit. Tények támasztják alá hogy, a reptiliánok hatalomátvételre készülnek, mégis csak nagyon kevesen tevékenykedünk ellenük.
Szerintetek, meddig várnak még? Elvégre most a legsebezhetőbb az embriség. A beloruszok már elkezdték kapizsgálni hogy valami nem stimmel, de sehol máshol nem mozdultak meg.
Egyelőre nem fogják átvenni a hatalmat, nyugi. A Hold túloldalán harcolnak épp a hupikék törpikékkel. Ne mondja nekem senki, hogy nem léteznek a hupikék törpikék! Még film is készült róluk.
---
Kedves Kérdező! El tudod képzelni magadról, hogy a valóságból tájékozódsz, és a realitásra építed az elméleteidet?
Ezo fórum.
Ott számítanak ténynek az ilyen állítások, itt nem.
Az utóbbi időben a rovar világot nézegettem. Videók stb.
Azokat előbb el tudom képzelni idegen humanoid hódítónak mint egy két gyíkot...
Kegyetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!