Hol tekinthető meg a titkos NASA felvételek, amiket a Wikileaks szivárogtatott ki?
Ma láttam a Juliene Assangéről készült filmet. Abban szó volt róla, hogy meghackelték a NASA titkos oldalát és érdekes fotók kerültek ki onnan. Én nem követem a politikát és a WikiLeaksot meg főleg nem, mert nem érdekelnek a mások szennyesei.
De titkos UFO báziokról készült képek, meg elsüllyedt Atlantiszi romok nagyon lázba hoztak. Valahol meg lehet ezeket a valódi kiszivárgott videokat, képeket nézni ? Előre is köszi :)
„NASA titkos oldalát” – sírok, de komolyan.
Egy hatalmas költségvetéssel működő szervezetnek mi a fenének kell internet, azon weboldal? Minek, minek minek?
Ha annyira titkos dolgok vannak, olyan rendszereken is meg tudja osztani a dokumentumokat, amelyeket csak az illetékes személyek érhetnek el, és nem lehet feltörni, mert nincs mit.
És léteznek olyan titkosítási módszerek is, amelyeket nem lehet visszafejteni ügyeskedésekkel.
Köszönöm a Wikileaksot nem ismerem. Írtam, hogy nem tudom hogyan lehet ott dokumentumot keresni, főleg ufósat, názásat. Nincsenek ezek egy yutube videoban összefoglalva?
2-es. Nem érted. Arra gondoltam, hogy amit a WikiLeaks meghackelt pl a NÁZÁ-tól is azt feltették egy oldalra. Attól tiotkos az oldal, hogy kiszivárogtatott titkos információk vannak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!