Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hol tekinthető meg a titkos...

Hol tekinthető meg a titkos NASA felvételek, amiket a Wikileaks szivárogtatott ki?

Figyelt kérdés

Ma láttam a Juliene Assangéről készült filmet. Abban szó volt róla, hogy meghackelték a NASA titkos oldalát és érdekes fotók kerültek ki onnan. Én nem követem a politikát és a WikiLeaksot meg főleg nem, mert nem érdekelnek a mások szennyesei.

De titkos UFO báziokról készült képek, meg elsüllyedt Atlantiszi romok nagyon lázba hoztak. Valahol meg lehet ezeket a valódi kiszivárgott videokat, képeket nézni ? Előre is köszi :)

2020. aug. 10. 21:00
 1/6 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
100%
A WikiLeaks-en nézted már?
2020. aug. 10. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

„NASA titkos oldalát” – sírok, de komolyan.

Egy hatalmas költségvetéssel működő szervezetnek mi a fenének kell internet, azon weboldal? Minek, minek minek?

Ha annyira titkos dolgok vannak, olyan rendszereken is meg tudja osztani a dokumentumokat, amelyeket csak az illetékes személyek érhetnek el, és nem lehet feltörni, mert nincs mit.

És léteznek olyan titkosítási módszerek is, amelyeket nem lehet visszafejteni ügyeskedésekkel.

2020. aug. 11. 12:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a Wikileaksot nem ismerem. Írtam, hogy nem tudom hogyan lehet ott dokumentumot keresni, főleg ufósat, názásat. Nincsenek ezek egy yutube videoban összefoglalva?

2-es. Nem érted. Arra gondoltam, hogy amit a WikiLeaks meghackelt pl a NÁZÁ-tól is azt feltették egy oldalra. Attól tiotkos az oldal, hogy kiszivárogtatott titkos információk vannak rajta.

2020. aug. 11. 15:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekes, hogy mit találhattak a názában. Régebben láttam egy videot, amin világító tenger alatti piramisok, romok voltak, az elsüllyedt Atlantisz maradványai, ahol éltem. Piramisok az Anktrartiszon, sokkal nagyobbak, épek mint Gízába. Ufok garmadával. Annak idején nem tudtam mi is az a WikiLiks, azt hittem kamu. De már ismerem a történetüket.
2020. aug. 11. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha titkosítok valamit természetesen én is felteszem a netre. Így illendő! 🙏
2020. aug. 23. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
2021. máj. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!