A rejtélyes fekete lovag?
Szerintetek valóban egy hőszigetelő lap sodródott el, vagy egy idegen műhold amit a NASA a lehetséges tömegpánik elkerülése végett eltitkol?
1928-ban a Dél-Kínai-tengeren furcsa rádiójeleket észleltek ami valahol az űrből érkezhetett.Ekkoriban még nem volt ember alkotta űreszköz amiről bármiféle jel is visszaverődhetett volna.
1928-ban hőszigetelő lap olyan szintű ahogy a képen kinéz még nem volt szerintem. :D
Szerintem a fekete lovag miatt nem kell aggódni, szerintem nem rossz földönkívüliektől származik, hanem jó földönkívüliek műholdja.
Az 1928-as eset egy pulzár volt. Nem csak egy űreszköz képes ilyen jeleket kibocsátani.
A fekete lovag egy modern mítosz szerintem, nem több. Nem lenne semmi értelme annak, hogy ilyesmit mindenki eltitkol kollektívan.
8-as nem tudná.
Nem földi anyagú technologiabol építették.
Ostobaság lenne. A NASA amugy is a békés felfedezés híve. Mi értelme lenne valamit támadni amiről semmit se tudnak. Lehet esélye se lenne a NASA-nak de ugyanakkor meg veszélyeztetné az emberiséget mert lehet azert van itt hogy védjen minket.
Tipikus emberi reakciot írt 8-as.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!