Ez UFO volt? Én nem hiszem, de kíváncsi vagyok hogy mi lehetett. (lent)
Egy este, néztem az eget, és vmi olyasmit láttam, mintha egy repülő villogna, de ennek volt kb. 8 lámpája. és úgy ment, hogy nagyon lassan, és mintha bekapcsolt volna a fénysebesség, eltűnt és húzott maga után egy csíkot, és mindenki azt hitte, hogy hullócsillag. a lámpái mindig máshogy világítottak, de sárgák voltak...
szerintetek ufo?
Óriási a világegyetem ahhoz, hogy egyedül legyünk benne, de szerintem ez biztos valami hadi kísérletezés volt.
Amúgy egy volt tanárom poénból azt mondogatta, hogy a felé repülő galacsin is UFO, ha úgy halad el mellette, hogy nem tudja beazonosítani, hiszen az UFO mozaikszó azt jelenti, hogy azonosíthatatlan repülő objektum. :-) Szóval ennek értelmében amit láttál, az UFO volt, de nem valószínű, hogy földönkívüli.
Szerintem nem az volt.
Én hiszek benne, hogy vannak, de nem hiszem, hogy itt repkednének. :)
lakott területen a pilótáknak tilos ilyen gyakorlatokat végrehajtani, de ettől még nem hiszem én se hogy földönkívüli azonosítatlan objektum volt azaz FAO:D
tényleg mindig azt mondja mindenki ufo-ufo, ha meg lekell írni hogy földönkívüli azonosítatlan objektum az meg túl hosszú, ti is népszerüsítsétek a FAO rövidítést.:D
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!