Ha a nemsokára nyilvánosságra hozandó UFO aktákból kiderül, hogy nem vagyunk egyedül, akkor a szkeptikusok bocsánatot fognak kérni azoktól akik végig hittek bennük, amiért összeesküvés-gyártóknak, alufóliásoknak csúfolták őket?
29
Agresszív kismalac?
Ne haragudj...
31
Marco Rubio floridai szenátor például? Azt mondta nem tudják mik repkednek az amerikai légi bázisok felett. És a jobbik opció az ha földönkívüliek, mert ha földi eredetű a technológia akkor nagy bajban vannak.
Ugyanakkor a Pentagon ugye tavaly közzétette azt a 3 már előbb kiszivárgott videót, amelyeken nem tudják milyen eredetű tárgyak repkednek. Most utóbb nyilván megváltoztatták a tágy szót (UFO) jelenségre (UFP), de ezért elég egyértelmű, hogy tárgyakról van szó, hiszen a katonai felvételek radarjelzésekkel alapján készülnek.
Szóval lényegében senki nem jelentette be, amit állítottál, csak màr megint belemagyarázod a saját elképzelésed mindenbe. És még csodálkozol, hogy került a kérdésed az ezotériába...
Oké, én kiszálltam. Szemmel láthatóan nem izgatnak az észérvek.
33
Még mindig nem magyaráztad meg, hogy a felvételeken rögzített tárgyak miért nem lehetnek földönkívüli eredetűek akár?
Értem, hogy nem szeretnéd. De tudni szeretném, hogy szerinted az miért kizárt
Volt több ilyen nyilvánosságra hozatal.
Több ezer ufo jelentés létezik, nagyrésze megmagyarázhatatlan. De a nyilvános aktákban is sokminden ki van takarva ami azért elég gyanús. Nem emlékszem hogy melyik dokufilmben láttam.
->>>
Tudósok, katonák, kormányok dolgoznak rajta 100 éve hogy kiderítsék hogy mi okozza az ufo jelenségeket.
De senki se tudja.
Itt gyk-n a szakértők 1 dolgot biztosan tudnak: van magyarázat a százezernyi észlelésre, és biztos hogy nem valamiféle járművet látnak.
Még akkor se ha ez a leg logikusabb magyarázat...
Kedves Kérdező!
A hatos-tizenkettes válaszoló vagyok.
Hagyd a fenébe, kár erőlködni.
Az emberi butaság oly hatalmas, amit itt, egy pár kérdéssel esélytelen a legkisebb mértékben is megingatni...
Gondolj bele, mi volt a sorsa az új elméletekkel előálló embereknek.
Régen örülhettek, hanem ölték meg őket, de a mai világban is néha egy élet se elég arra, hogy sikerüljön elfogadtatni az új gondolataikat.
Számodra és számomra, mindenféle kézzelfogható bizonyíték nélkül, egy egyszerű logikai levezetés is elég, hogy tudjuk, nem vagyunk egyedül ebben a mérhetetlenül nagy világmindenségben.
Akikkel vitatkozol, azoknak semmiféle bizonyíték nem elegendő.
Mint az egyszeri parasztember az állatkertben a zsiráfok ketrece előtt:
- Hát ilyen állat nincs is! -
Beszéltem már én is néhány, általam nagy kvalitásúnak hitt, okosnak tartott egyetemi oktatóval, fizika, csillagászat témakörökben.
Próbáltam rámutatni a klasszikus fizika, a relativitás elméletek, a kvantumelmélet, az ősrobbanás elmélet alapvető hibáira, amelyek mostanra már ezen tudományágak továbbfejlődését akadályozzák.
(Ilyenkor kényszerülnek arra ezen kutatók, tudósok, hogy mindenféle nyakatekert dolgot kitaláljanak, próbálva összeegyeztetni az új felfedezéseket a jelenlegi hibás elméletekkel.
Sötét anyag, sötét energia, húrelmélet, és társaik... :D )
Feketén-fehéren bemutattam nekik, mik azok a közeli-távoli jövőben megtörténő felfedezések, amelyek míg a jelenlegi elméletekkel szöges ellentétben állnak, egy új általános, mindet összefogó fizika bizonyítékai lesznek.
Az, hogy alapból nem értették meg az újdonságokat nem lepett meg, az hogy foggal-körömmel ragaszkodtak az általuk tanultakhoz, ez is természetes.
De néha kaptam olyan válaszokat, ami viszont engem képesztett el.
Egyetemi oktató, és nem érti amit oktat...
Minden elismerésem azoké, akik ezeknek a begyöpösödött elméknek az ellenállásával felveszik a harcot...
Én ebből nem kérek :)
Kérdésedre visszatérve, talán ha létrejön egy közvetlen kapcsolatfelvétel, az talán meggyőzné őket, de ebben se vagyok biztos.:)
Néhány tényezővel kibővítettem a Drake-féle képletet, feloldva így a Fermi paradoxont, de sajnos belépett két olyan tényező, amit jelenleg nem tudunk megoldani.
Ezért annak a valószínűségét, hogy belátható időn belül, egy általunk is szellemileg felfogható kapcsolat megszülessen, nagyon csekélynek tartom... :(
36
A Fermi paradoxonra a legésszerűbb magyarázat szerintem az Állatkert hipotézis (Zoo hypothesis)
Ahogy mi sem igyekszünk kapcsolatot létesíteni nálunk kevésbé intelligens lényekkel (hangyák, majmok, zebrák, tyúkok), úgy a csillagközi utazásra képes földönkívüliek sem látják értelmét annak, hogy kapcsolatot létesítsenek velünk és csupán megfigyelnek.
Az is lehet, hogy turistautakat is szerveznek ide, megtekintenek minket, akárcsak mi a zsiráfot vagy vízilovat az állatkertben és békén hagynak.
Mi meg éljük saját életünk, fittyet sem hányva más, magasabb életformákra.
Egyébként más állatfajokra is ez jellemző, nem agyalják túl a dolgot, élik saját kis életüket, kizárva más fajokat belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!