Honnan tudták 🛸👽?
Figyelt kérdés
Azt honnan tudják az ufók hogy milyen műsorokat néztem régen meg hogy milyen zenéket hallgattam.?
Mit csináltak a régi cuccaimmal amit elvittek a régi házunkból? Azért visszakapok majd tőlük 1-2 dolgot?
Ja és mikor visznek el pontosan ezek az idegenek magukhoz? Jó lenne dátum szerint tudnom hogy ne izguljak.
2020. júl. 30. 00:11
1/4 anonim válasza:
Rossz a kategória, az ilyen kérdéseket a humorba kéne tenni!
2/4 anonim válasza:
Dédóó mi van leverted a kakaósbögrét amit anyu hozott be neked az esti lefekvés előttt?
3/4 anonim válasza:
Hagytak átvételi elismervényt a cuccaidról? Mert akkor cseszheted. Bíróság se hajtja be rajtuk.
Ha tudod, hogy jövő hónap 27-én hajnali 2:38-kor visznek el, az megnyugtat?
És ezt itt fogja neked elárulni valaki? Melyik dátumot hiszed el, ha 17 különböző lesz? Ec-pec-kimehetsz?
4/4 anonim válasza:
Amúgy nem kizárt hogy másik bolygón is vannak tehenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!