Topa.barbika kérdése:
Szerintetek ez úfó az égen?
Figyelt kérdés
Sziayztok tudom rossz kategoriaba raktam a kérdést de nem ez a legfontosabb dolog mindig látók az égen estenkent egy pöttyöt ami pirosan világít neha meg zölden es csak ott van helyben és valtoztatja a színét. De ezt nem ugy ertem hofy teljesen változtatná a szinet csk úgy villog ugy hogy piros zöld lesz a színe szerintetek ez úfó?2020. júl. 27. 01:14
11/18 anonim válasza:
Nyilván való, hogy vagy le akarja igázni a Földet, vagy szimplán csak meg akarja semmisíteni. Nem nézel te amerikai filmeket? De remélem jön majd Chuck Morris, Bruce Willis, vagy mindkettő egyszerre és helyreteszi őket. Hát ne hogy má'.
12/18 A kérdező kommentje:
Xdd😂😂 de nézek csak nyilván az film és nem a valóság..
2020. júl. 27. 20:18
13/18 anonim válasza:
Ha úgy vesszük tényleg UFO (azonosítatlan repülő objektum) mivel nem tudod beazonosítani hogy mi az. Viszont nem valószínű hogy idegenek azok. Inkább repülő, drón, csillag, fényszennyezés, műhold stb. lehet a dolog mögött. Vagy az is lehet hogy valami TV torony tetején látod a fényt este de magát a tornyot nem mert sötét van.
14/18 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam hogy esetleg drón vagy valami ilyesmi de nem mert nekem eleg jó a szemem és a tévétorony messze van attol ahonnan en látom azt a kis villogó pöttyöt.
2020. júl. 28. 10:59
15/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy drón csak kicsi és távolabbinak látszik? Manapság már vannak olyan drónok, amik képesek egy helyben megállni, és olyat is láttam már, aminek a lámpája váltogatja a színét. Sötétben nehezebb megállapítani a távolságot, és a drón fénye is lehet elég erős.
16/18 A kérdező kommentje:
Szia ez nem nagyon lehetséges úgyan is itt szegények az emberek ahol en lakok vagyis hát nem olyan szegények csak dronra nem telík nekik mellesleg miért lenne dron minden éjszaka itt? Bocsi hogy ezt elmondom csak el kellet monsjam mert egyszerűen nem tudom megállapítani mi az az égen? Egyébként megjerdeztem anyukámat is ő a 90 években látott ilyet és azt mondja minden este ott volt az égen és egy idő után gyorsan el is repült.
2020. júl. 28. 22:56
17/18 anonim válasza:
Akkor tényleg UFO, mert nem tudjuk mi lehet az.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 28. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!