Topa.barbika kérdése:
Szerintetek ez úfó az égen?
Figyelt kérdés
Sziayztok tudom rossz kategoriaba raktam a kérdést de nem ez a legfontosabb dolog mindig látók az égen estenkent egy pöttyöt ami pirosan világít neha meg zölden es csak ott van helyben és valtoztatja a színét. De ezt nem ugy ertem hofy teljesen változtatná a szinet csk úgy villog ugy hogy piros zöld lesz a színe szerintetek ez úfó?2020. júl. 27. 01:14
1/18 anonim válasza:
Ezt közlekedési lámpának hívják.
2/18 A kérdező kommentje:
Jaj ne viccelődj már légyszíves nem kérek a trollokból! Már kb 1 hónapja latom az égen azt a valamit es reggel mindig eltűnik de volt olyan is hogy amikor jöttem hajnalba a buliból haza akkor még mindig láttam az égen.
2020. júl. 27. 01:30
3/18 anonim válasza:
Ez esetben lehet a bulit és az iszogatást kéne hanyagolni. A drog rossz, értem?
4/18 anonim válasza:
Ez valamelyik csillag én is szoktam látni. De ne kérdezd hogy melyik mert azt nem tudom.
5/18 anonim válasza:
Szerintem repülőgép. Az szokott pirosan és zölden villogni éjszaka.
6/18 anonim válasza:
5: Egy helyben álló repülő? Érdekes lehet.
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat és 4 válaszoló drogozni egyeltalán nem drogozok és aznap amikor mentem haza keveset ittam úgyhogy biztos hogy nem kébzelődtem. A másik meg szerintem ez se nem repülő se nem csillag hanem úfó de azért meg váróm a válaszotokat hogy ki mit gondol mi lehet?
2020. júl. 27. 11:49
10/18 A kérdező kommentje:
És ti mit gondoltok miert jön vissza minden este ez a valami akár ufó is? Lehet hogy valamit akarna a földdel csinálni? Mondjuk ennek szerintem 0 százalék esély van erre mert ha akart volna valamit csinalni a földdel akkor már reg megtette volna aki benne van abba a valamibe dehat semmi se lehetetlen.
2020. júl. 27. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!