1/17 anonim válasza:
Ismeretlen repülő tárgyakat az lehet bármilyen fajta.
Készítettem sasról is képet amire azt mondták volna hogy vmi tech repülő mert épp egy olyan mozdulatát fotóztam. :)
2/17 anonim válasza:
De szerintem a földönkívüliekre gondoltál de repülőtárgyba is van különböző a beszámolók alapján. Csészealj, szivar formájú, háromszög formájú és stb.
3/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi de én magukra az élőlények re gondoltam
Elore is koszi
2020. máj. 25. 20:03
4/17 anonim válasza:
Semmilyet mivel földön kívüli életről a mai napig nem tudunk. Lehet léteznek csak nagyon messze, de ezt csak feltételezés semmi több
5/17 anonim válasza:
Annunaki, reptílián, reptoid, plejádi, szürke, Orioni, mArslakó, holdlakó, atlantiszi, gyíkember
a teljesség igénye nélkűl
6/17 anonim válasza:
Szíriuszi,reptoid,lumbulábiai,plejád,zétaiak, szürkék,vénusziak,kék aviánok.
7/17 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a válaszokat!
2020. máj. 26. 05:49
8/17 anonim válasza:
UFO = Azonosítatlan Repülő Objektum. ha valaki hozzádvág egy tányért, amig nem ismered fel az is az, vagy a kívánságlámpás is amig rá nem jössz hogy az.
10/17 anonim válasza:
Az UFO jelentése:
Universal Figure Offroad
Vagyis valami ilyesmi,hogy Univerzális figurák krosszolnak kint a kültéren,illetve a vadonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!