Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hány földönkívüli civilizáció...

Hány földönkívüli civilizáció létezhet? Az emberek mikor fogják elérni hogy fény sebességen közlekedjenek az űrben?

Figyelt kérdés

2020. máj. 15. 09:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
60%
Miért lenne 1000% ha semmi sem bizonyítja? Azért mert valaki mond valamit még nem biztos hogy úgy van. Én is mondhatok bármit a szakmámmal kapcsolatban de nem biztos hogy az úgy lesz. Pl. én autószerelő vagyok, mondhatom hogy a suzuki swiftfek gyárilag 1000 lóerővel rendelkeznek de nem lesz igaz. Majd ha bizonyítékot és szolgáltat az a NASA dolgozó akkor el lehet hinni
2020. máj. 17. 23:00
 22/46 anonim ***** válasza:

Inkább úgy fogalmazok, hogy nekem van bizonyíték, akik pedig bizonyítékot kérnek, azoknak meg nincsen. Azt végképp nem lehet elvárni, hogy ezeket a dolgokat bemondják a hírekben. Itt nem sok millió szótalálatról van szó, mert én nem erre gondolok, amiről én beszélek, az már közel sem ilyen tág kategória. A Suzuki is rossz példa, mert mindenki tudja, hogy az képtelenség. A valóság az nem attól függ, hogy ti egy páran mit gondoltok róla.

De ez a téma nem nektek való, mert rossz a hozzáállásotok. Itt most nem az összes eddigi hozzászólóra gondoltam, hanem a folyton bizonyítékot követelőkre. Egy bennfentes talán tudna bizonyítékot felmutatni, de szerintem még ezt sem hinnétek el.

2020. máj. 18. 00:23
 23/46 anonim ***** válasza:
74%

Attól még hogy egy ember elfogad valami sületlenséget bizonyítékként attól még továbbra sem lesz az a dolog egy hiteles bizonyíték. A suzuki meg jó példa mert nem lenne teljesen lehetetlen, léteznek olyan motorok amik képesek ennyi lóerővel rendelkezni de mégsincs így. Az idegenek létezése sem teljesen lehetetlen de eddig mégsem tapasztaltuk hogy lennének mások is rajtunk kívül. Ugyan az a 2 példa.

Mi a probléma a bizonyíték kéréssel? Normális ember ha állít valamit azt alá is tudja állítani hogy miért gondolja hogy az a dolog úgy van. Az emberiség eddigi szinte összes tudását minden téren bizonyítékok támasztják alá. Ezért lehet pl. tényként kezelni a gravitációt, vagy azt hogy a föld geoid alakú, vagy azt hogy 5x5=25. Ha minden hülyeséget tész kényként kezelne az emberiség szerinted mekkora káosz lenne a világban? Okkal kérünk bizonyítékot mert ha nincs akkor amit beszélsz az csak egy feltételezés, vagy egy hibás kijelentés.

És nem ez a hozzáállás a rossz hanem az, ami az ezotéria kategóriában megy, hogy mindenki mindent elfogad csak azért mert az anyósom apjának a testvérének a fiának a nagymamája azt olvasta egy isten háta mögötte weblapon hogy ez meg az úgy van.

2020. máj. 18. 00:37
 24/46 anonim ***** válasza:
53%

Én még nem hallottam 1000 lóerős Suzuki motorról, de ehhez nem értek.

Viszont bizonyos okokból problémás dolog ilyen témákban bizonyítékokat kérni, de nem amiatt, mert nincsenek. És a ti hozzáállásotokkal van a baj, itt messze nem arról van szó, hogy valaki valamit olvasott, és hogy mindenki mindent elfogad. Rossz a hozzáállásotok, hogyha eleve "sületlenségnek" tartod ezt az egészet, akkor mégis mit vársz? Neked nem kell foglalkoznod ezekkel a dolgokkal!

2020. máj. 18. 08:33
 25/46 A kérdező kommentje:

Aki nem hisz a földönkívüliekben,az menjen már innen mit osztják az észt,szűk látó körü nem normálisak......mielött osztjátok az észt nézetek egy kicsit utánna....Amerikában több millió ember állította hogy elrabolták a földönkívüliek,át mentek az igazság vizsgálón is,de hogy ha ezeknek csak a töredéke mond igazat akkor is léteznek földönkívüliek,volt olyan aki civilként a megtudta rajzolni a csillagképét ahol laktak,és tényleg volt olyan csillagkép,volt NASA-nál dolgozó emberek tucatjai bizonyítják,csillagászok, [link] ha ilyen alacsony az iq szintetek hogy nem hisztek bennük csak sajnálni tudlak titeket,hogy leragadtatok a múltban

Több triliárd galaxis van,mindenhol megvannak az élethez szükséges feltételek

2020. máj. 18. 08:52
 26/46 anonim válasza:
100%
Braziliában zuhant pont le most 1 5 napja, de ezt nem fogják adni a Tv2-be a hírekbe 😎
2020. máj. 18. 17:47
 27/46 anonim ***** válasza:
81%

Miért lenne problémás bizonyítékot kérni? Ha 1000%-ra tudod hogy léteznek földönkívüliek akkor valami csak bizonyítja ezt nem? Különben nem lenne 1000%. Vagy azért problémás mert nincs semmi bizonyíték és ezt te is tudod, és ezáltal el kéne fogadnod a valóságot hogy nem tudjuk hogy létezik-e máshol is élet?

Én nem tartom eleve sületlenségnek a lehetőséget hogy valahol van földön kívül is élet, sőt én elég valószínűnek tartom, hiszen a világűr felfoghatatlanul hatalmas, tehát bőven van esély rá. Azt tartom sületlenségnek hogy alaptalanul, bizonyíték nélkül valaki azt mondja hogy 1000% hogy léteznek, mikor ez egyértelműen nem így van.

#25 "aki nem hisz a földönkívüliekbe menjen már innen"

Bocsánat én szerintem nem azt kérdezted hogy "Akik hisznek a földönkívüliekben, szerintetek...." Hanem azt hogy "hány földönkívüli civilizáció létezhet". Azt mondod szűk látókörűek vagyunk mert nem egyezik a véleményünk a tiéddel? Ez pont hogy azt támasztja alá hogy neked van szűk látóköröd mivel csak azt fogadod el ami megyegyezik a te véleményeddel.

2020. máj. 18. 18:31
 28/46 Juliusz48 ***** válasza:
60%
Az hogy a világmindenségben ne legye még egy hely ahol kialakult valamilyen élet, nehezen elképzelhető. Engem inkább az zavar, hogy aki el tudott jönni idáig, és életben maradt, miért ne tudná hibamentesen megoldani a leszállást. A több helyen emlegetett titkos kutatásokkal csak az a baj, hogy még a NASA is úgy indítja a közeli bolygókra is a kutató járműveit, hogy kiszámolja mikor van a legközelebb, és évekig megy mégis a műhold. Ha lenne ennél jobb megoldásuk a közlekedésre, csak használnák a várakozás helyett.
2020. máj. 18. 21:28
 29/46 A kérdező kommentje:

Látszik hogy fiatal vagy és idióta,én oroszországban nöttem fel,és vannak hivatalos akták!!!!! [link]

Annyi mindent lehetne mondani,de azt csak egy nagyon alacsony iq szintű paraszt mondhatja hogy nincsenek földönkívüliek,igen mondhatom azt hogy aki nem hisz bennük az végképp menjen el,mert a kérdést azért tettem fel hgy az emberek átlagban mennyire teszik a civilizált földönkívüliek számát,rengeteg bizonyíték van,látszik nem vagy benne a dolgokban mi az hogy nincs bizonyíték? Nézz már utánna egy kicsit valami értelmes helyen,Amerikában több millioan állították hogy elrabolták őket és az igazság vizsgálom is átestek,aztán új mexikóban több 10 ezer marha tünik el úgy hogy lézerrel,orvosi pontossággal vannak ki vágva a szervei vér nincs,a magasba emelik a marhákat és földözcsapják,ember nem tud ilyen technikával végezni,hogy egy fél tonnás állatot felemeljen,rengeteg minden van még,Náza hang felvételek kerültek elő elég furcsa dolgokkal rajta rengeteg minden van még de majd az ilyen dudatlanok nagyot fognak koppanni 10 év múlva,új korszak jön majd meglátod.....amúgy meg a piramisokat is csak valami rettentő fejlett faj építette....ennek is mutass csak utánna

2020. máj. 18. 21:45
 30/46 anonim ***** válasza:
74%
Na, még egy konteós, akinek a Mokka a megdönthetetlen alapigazságok forrása...
2020. máj. 18. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!