Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti látattok már valaha UFOT?

Ti látattok már valaha UFOT?

Figyelt kérdés
Látattok már valami furcsa jelenséget amiről nem tudjátok mai napig se hogy mi volt? Érdekelne!

2020. ápr. 9. 10:28
 1/10 anonim válasza:
79%
Én még nem láttam, de faterom jó pár éve mesélte, hogy amikor a papa haldoklott(az ő apja) ott voltak mellette a testvéreivel az utolsó óráiban és éjszaka kiment a házból felnézett az égre és több nagyon gyorsan mozgó fénypontot látot amik úgy "cikáztak" az égen. Mintha a csillagok lettek volna csak mozogtak gyorsan. Fel-le-jobbra-balra minden irányban. Azt mondta soha nem látott még ilyet hihetetlen volt. Pár mp-ig tartott azt mondta. Lehet a szomorúságtól haluzta ezeket a papa miatt, de faterom magától nem talál ki ilyeneket az biztos.
2020. ápr. 9. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen láttam
2020. ápr. 9. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Én már majdnem láttam.
2020. ápr. 9. 13:27
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
Láttam - de aztán megnéztem a Flayradart....
2020. ápr. 9. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
igen láttam már ufót sőt repülő csészealjat is repülni és lebegni.
2020. ápr. 9. 16:39
 6/10 907 ***** válasza:
100%
Igen, láttam már.
2020. ápr. 10. 00:16
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
Én láttam, de az nem az volt. :-))
2020. ápr. 10. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
azaz azonosítatlan repülő tárgyat. igen.
2020. ápr. 18. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Láttam a Bükkben olyat ami számomra azonosítatlan volt. Este, egy fénypont ment végig az égen. Emiatt a magasságát sem lehetett belőni. Nem csinált érdekes mozdulatokat, bár nem lehetett sokáig látni. Az volt az érdekes hogy tényleg egy erős fénygömbnek látszott. Tehát ha űrbéli műhold, ahhoz túlságosan nagynak kellene lennie. Ha csak pár 100 méter magasan ment és mondjuk egy fullra kivilágított helikopter volt... hát akkor ki sem láthatott a fülkéből a pilóta, de sztem akkora fényt nem tudott volna kelteni. Szóval nem tudtam hova tenni, villogó LED, stb nem látszott, csak egy stabilan és lassan mozgó fénygömb.
2020. máj. 12. 09:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen kétszer is elösször ugy láttam hogy az autópálya felett lebeget Elösször piros volt de hirtelen átváltott zöldbe majd hirtelen eltűnt másodszor pedig a falunk felett lebegett de magasan 10 percig ott volt és színesen villogott majd eltűnt.
2020. máj. 25. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!