Lehetséges, hogy Mózes a Sínai hegyen nem Istennel, hanem egy reptilián űrhajóval került kapcsolatba?
#19 Tudom, hogy a kérdező mondatára reagáltál, de én pont erre utaltam tegnapelőtt a 16-osban, hogy nem lehet tudni, viszont mindenki hajlik valamerre.
Találgatni meg lehet, és nyitottan gondolkozni. Gondoljunk bele, hogy egyes bennszülött trópusi törzsek hogyan fogalmazták meg, és mit gondoltak, amikor először fehér embert és a repülő járműveket meglátták! Nos, a Biblia sok esetben ilyen nyelven van megfogalmazva. Erre hagyatkozni elég ingoványos talaj véleményem szerint!
És mi merünk nyitottan gondolkozni a kérdezővel, meg más hozzászólók is.
#18 A szürke verzióról pont nem tudok ez esetben, amiről a kérdés szól. Leírtam egy pár variációt a 20-asban.
Leírnád esetleg részletesebben, hogy mik történtek a reptiliánokkal Egyiptomban? Ez egy nagyon érdekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!