Miért rossz minőségű az összes UFOs kép meg felvétel?
907 jól összefoglalta a lényeget, ezt szeretném kiegészíteni néhány gondolattal.
Szerintem mint annyi más témában, ebben sem csak fekete vagy fehér az igazság, tehát a fentebbi hozzászólások együttesen fedik le az igazságot, mivel sok fajta lény van, akik a Földet látogatják.
A többségnek szerintem nem érdeke az, hogy lássuk, viszont vannak olyanok is, akik szeretnék magukat felfedni, jelt adni.
Az a felvetés is logikus, hogy ők maguk manipulálják a képeket, de szerintem inkább a mindenkori hatalom a ludas ebben, akiknek nem érdeke az, hogy kiderüljön az igazság. Ugyanebből az okból kifolyólag manipulálják a Holdról és a Marsról készült fotókat is. Tehát nagy az ellenérdekeltség az igazsággal szemben, és én ezt tragikusnak tartom, mert ezzel a sok hamisítással tényleg lejáratják ezt a témát még azok is, akik nem a hatalom emberei, és csak szórakozásból csinálnak hamis képeket és videókat.
Hozzá kell tenni, hogy mivel ugye sok fajta lény van, és akik eleve magasabb dimenzióból érkeznek, azoknak nem telik semmilyen erőfeszítésbe az, hogy elrejtőzzenek előlünk, mert eleve ez a létezésük alapja, és ezek az interdimenzionális lények visszaalakulnak számunkra láthatatlanná a rezgésszintjük megemelésével. És ahogyan 907 utalt rá, a többieknek is megvan a megfelelő álcázási technikájuk.
De talán vannak olyanok is, akik képesek arra, hogy a fizikai testüket úgy használják, mint mi a ruhákat, tehát ha akarják, akkor kilépnek a fizikai testükből és vissza, és ezt a testet elrejtik a Föld számunkra elérhetetlen részein vagy valahol a Naprendszerben, és képesek arra, hogy közben megfelelő állapotban tartsák, mialatt a lelkük nincsen benne.
Tehát az igazság eleve sokrétű, és ehhez sajnos még hozzájön a nagy ellenérdekeltség is, meg a fentebb említett szórakozni vágyók, akik a hamis dolgokkal akaratlanul is a hatalmat segítik sajnos.
Nyilván.
És attól, hogy azt az elmosódott, homályos foltot senki sem tudja beazonosítani még nem biztos, hogy földönkívüli eredetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!