Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha modern szemmel elovasauk a...

Ha modern szemmel elovasauk a bibliat, nem lehet, h tele van foldonkivuli talalkozasokkal?

Figyelt kérdés
2020. febr. 26. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

bocsánat h nem a kérdésre válaszolok de amit 907 és az elöttem író írt nagyon érdekesek! 😃☺️

de hogy válaszoljak mégis Lehet mert isten se a Földön van és a biblia isten szava leirva

2020. febr. 28. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Én azt, mondom, az esetek többségében, a természeti katasztrófák többsége Isteni csapások, a kor megmagyarázhatatlan esetei csodák, nem vagyok ateista, de azért nem fogok mindenben idegen földönkívüli erők munkásságát belelátni, beleképzelni s magyarázni...Pláne ha időszámításunk szerint, busónak öltözött embereket ördögnek néztek, hasonlóan japánban is...

Az indiai írásokban is vannak érdekes belemagyarázható dolgok, történetek, "égi városok". De valóban földönkívüliek voltak?

Vagy lehetett e előttük is egy fejlett civilizáció?

[link]

2020. febr. 28. 11:47
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Az indiai írásokban található dolgokat valószínűleg előző, letűnt civilizációk hajtották végre egymás ellen nagyon fejlett technikával.

De amik a Bibliában olvashatók, ha jól emlékszek Szodoma pusztulásánál meg lehet, hogy egy közeli helyen is, amire utaltam ahol atomrobbanások is voltak, valószínűleg földönkívüli beavatkozás történt.

2020. febr. 28. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

köszi kicsit utána olvastam 1móz 19:23-26 bár a 26 nem teljesen tiszta...

de ezt találtam:

[link]

2020. febr. 28. 14:59
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

nem is tudod másképp, mint 'modern szemmel' olvasni, pláne, ha számítógépen, vagy okostelón teszed.

Mai szemmel olvasva a Háború és néke egészen más, mint írásakor.

Í Mai olvasók közöl sokan nem is hajlandók figyelembe venni azt a kort, miben játszódik.

.

Ha nem hiszel az emberi fejlődésben, akkor szükséges a földönkívüliek beavatkozásának hite, hiszen anélkül még mindíg a fáról frissén lemászott majom szintjén lennénk.

.

Földönkívüliek beavatkozása?

A Biblia melyik részére gondolsz?

Szodoma pusztulását nem ufók által lehajított atombomba okozta, ugyanis az nem jár kénköves esővel. Egy erős vulkánkitörés viszon igen. Ebből következően melyik a valószínűbb?

.

A földönkívúli találkozások belemagarázása bármibe is - az istenhit mai, modern megfelelője.

Akkor Jahwe volt az Isten nev, mot E.T.

A dolgok maradnak ugyanazok, bármilyen néven emlegetjük is.

2020. febr. 29. 07:47
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

#14 Az aszteroidát nem zárom ki, de állítólag sugárzás mérhető, és nemcsak ott, hanem máshol is. Valami súlyos, nagy dolog biztos, hogy történt. Hogyha tényleg atombomba volt, akkor ez újabb kérdéseket vet fel, de ez már más téma.

#15 Ott nincsen vulkán tudomásom szerint. Ez a dolog úgy működik, hogy aki eleve elutasítóan áll ehhez az egészhez, az mindent tagadni fog. Azt nem mellékesen teszem hozzá, hogy az emberiség egész egyetemes hagyománya tele van égből érkező istenekről szóló legendákkal, és különös, rendkívüli lényekkel való találkozásokról szóló történetekkel. A Bibliában van egy pár részletesen leírt eset is, ezt most nem akarom újból idézni. Aztán ott vannak a rendkívüli régészeti leletek tömkelege is, amiről könyvek és videók készültek.

De most újra ismétlem magam, ezek a lények sokfélék, és az akkori fejlettségi szinten így tudták leírni, kifejezni.

2020. febr. 29. 10:14
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Tehát itt szó sincsen belemagyarázásról, hanem arról, hogy egyes esetekben sem a földönkívüli, sem az isten szó nem megfelelő egy magas szinten álló interdimenzionális lény megfogalmazására. Hozzánk képest mindenképpen isteni jellegűek, de mint utaltam rá, sokfélék lehetnek.
2020. febr. 29. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!