Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az Elon Musk azért is lövöldöz...

Az Elon Musk azért is lövöldöz fel rengeteg műholdat, hogy ezentúl rá lehessen fogni ezeket az ufo-jelenségekre?

Figyelt kérdés

Teszem azt, valaki meglát mostantól egy furcsa mozgó tárgyat az égen, elmondja valakinek, az meg csak legyint és azt mondja: "Ugyan már, hát nem hallottad, hogy mit csinál az Elon Musk? Műholdakat lövöldöz fel, méghozzá rengeteget, biztosan ezt láttad, ami éppen fölénk ért!"

Esetleg nem lehetséges az, hogy az ismert okon kívül ez a hátsó szándéka ennek a vállalkozó kedvű úriembernek?

2020. jan. 21. 09:33
1 2 3
 21/27 ******?! ***** válasza:
60%
#10 Milyen kirohanás? Nem rohanok én sehol.
2020. jan. 22. 22:47
 22/27 A kérdező kommentje:

#19 Hát nekem meg az a furcsa vele kapcsolatban, hogy egy enyhén autista személy, még ha enyhe is, de vajon hogyan képes kiállni a világ elé, meg utazni mindenfelé? Ez rejtély, szerintem nincs neki semmi baja.

#20 Na, hát ezt nem is tudtam!

#21 Ez a szó arra utal, hogy felhúzza, felidegesíti magát valaki bármi miatt, és hevesen reagál akármire. Te szemmel láthatóan ezt csináltad, ezért kérdem.

2020. jan. 22. 23:22
 23/27 A kérdező kommentje:
#21 Olvasd vissza magad, hogy miket írtál tegnap a 8-asban! Hát ez minden volt, csak higgadt hozzászólás nem.
2020. jan. 22. 23:24
 24/27 anonim ***** válasza:
23%

Tényleg szomorú hogy a betegségét használják fel a Grétinek (honnan is ismerős nekem ez a név, talán II. világháború?), hogy bizonyos érdekeket szolgáljon. A Földön kb. 10 ezer évenként jégkorszak volt, ezt megelőzte a globális felmelegedés, nincs benne semmi különös.

Már-ki

2020. jan. 23. 01:43
 25/27 ******?! ***** válasza:
100%
Ó, szóval dühbe gurultam? Nem vagyok az a fajta, aki bármilyen apróságon felhúzza magát. Azonban, amikor írok valamit annak általában jelentése van, mégha rajtam kívül mások nem is veszik észre. Mit akartam mondani? Egyszerű! Logikátlanság! Nincs semmi logika, amit közölsz! Egyszerűen a fellőtt műholdak internetelérést biztosítanak. Ezenkívül több száz műhold kering a Föld körül mégis tucatnyi azonosítatlan objektum azonosítatlan marad.
2020. jan. 23. 11:18
 26/27 A kérdező kommentje:
Így már értem, úgy tűnik hogy tényleg nincsen benne semmilyen hátsó szándék.
2020. jan. 23. 13:14
 27/27 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a fellőtt műholdakban.
2020. jan. 23. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!