Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az Elon Musk azért is lövöldöz...

Az Elon Musk azért is lövöldöz fel rengeteg műholdat, hogy ezentúl rá lehessen fogni ezeket az ufo-jelenségekre?

Figyelt kérdés

Teszem azt, valaki meglát mostantól egy furcsa mozgó tárgyat az égen, elmondja valakinek, az meg csak legyint és azt mondja: "Ugyan már, hát nem hallottad, hogy mit csinál az Elon Musk? Műholdakat lövöldöz fel, méghozzá rengeteget, biztosan ezt láttad, ami éppen fölénk ért!"

Esetleg nem lehetséges az, hogy az ismert okon kívül ez a hátsó szándéka ennek a vállalkozó kedvű úriembernek?

2020. jan. 21. 09:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#1 Ne hívd elmebetegnek a nyitott embereket, akik hisznek az ufok ittlétében. Lehetséges, hogy tényleg nem olyan feltűnőek ezek a műholdak.
2020. jan. 21. 20:48
 12/27 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogyha a szó szoros értelmében nézzük, akkor valóban nem lehet tudni, hogy mi az, ami azonosítatlan.
2020. jan. 21. 20:51
 13/27 anonim ***** válasza:
65%

Elon Musk a lefedettség miatt lövi fel a műholdakat, hogy a telefonja révén a GPS-szel stb. mindenkit ellenőrizni lehessen hol van, mit csinál, ehhez még jön a sok marha szelfiu. Oszama bin Ladent is a műholdrendszer, kamerarendszerek alapján vadászták le drónnal.

A drónokat, a vadászrepülőket a célpont felé is műholdak navigálják. És még írhatnék néhány érdekes dolgot. Remélem az ovuláló evolúcionisták felébredtek erre.

Már-ki

2020. jan. 21. 21:10
 14/27 anonim ***** válasza:
88%
Elon Musk egy üzletember, azért lövöldöz fel (kereskedelmi) műholdakat, amiért mindenki más is: hogy pénzt keressen vele. Hálózati lefedettséget épít, átviteli csomópontokhoz, jeladókhoz stb. meg ami nem saját műholdja, hanem "bérfelbocsájtás" azért is igen szépen tejelnek.
2020. jan. 21. 23:17
 15/27 anonim ***** válasza:
60%
#10 de, helytelen. csak azért, mert a pestiek nem tudnak beszélni, még nem jelenti azt, hogy helyes.
2020. jan. 22. 01:06
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

#14 igaz, hogy üzletember, de ha valaki minél nagyobb üzletet bonyolít, annál nagyobb döntéshozatala van egy ország vagy metán az egész Föld gazdaságával kapcsolatosan. Mivel magánkézbe került a hordozórakéták gyártása, Musk monopolhelyzetbe került.

Ne felejtsük el, hogy mekkora hatalom ez már önmagában.

Már-ki

2020. jan. 22. 01:15
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

9-es nekem csak egy problémám van a kis Greta lánnyal, hogy szerintem a szülei helyében beszélgetnék vele, hogy míg az utcán tüntet azalatt az idő alatt tanulhatna természettudományt az iskolába, amivel majd később tudós lesz, és ténylegesen tudna segíteni a természetnek.

De azzal ahogy most csinálja nem igazán értek egyet, mert a szó kevés önmagában, tenni is kéne, többen odafigyelnek rá, de én személy szerint engem a no waste előadás jobban érdekelt a TED-en, mint amiket mondott. Szép, hogy tenni szeretne a természetért, de akkor tanuljon tudományokat, kezdje el tanulmányozni a no waste életmódot élő embereket.

Kreatívabb és hosszabb távon segítőbb és tiszteletreméltó az az akkor 19 éves fiú, aki elhatározta, hogy megtisztítja az óceánt, ő látszik, hogy tanult tudományt azért hogy segíteni tudjon és ma már van egy üzeme, ahova ténylegesen viszik az óceánból a pet palackokat, és ez szerintem nagyobb dolog mint fikázni az emberiséget, hogy : I will watch you!

Oké nézzen, legfeljebb tanul egy két példát, hogyan tud segíteni, de azt is tudnia kéne, hogy nem minden ember szemét, és többen tesznek civilként is hogy könnyebb legyen a természetnek.

Jó tudom enyhén autista is a kislány, de pont a betegségéből adódóan lehetne nagy tudós ember, mert láttam már zseni 5 éves rajzát aki olyan lovat rajzolt mint egy profi grafikus.

2020. jan. 22. 09:18
 18/27 A kérdező kommentje:

#15 Nem vagyok nyelvész, és pesti sem. Ezt a kérdést vitasd meg egy szakértővel.

#17: A Gréta állítólag csak báb, elmondja amit a szájába adnak. De nyilván ebbe ő beleegyezett, ha ez így van. És persze gondolom kap is érte zsetont rendesen.

2020. jan. 22. 09:38
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
Egy enyhén autistának nem biztos hogy a szájába adják amit mondanak.
2020. jan. 22. 11:46
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is megfigyeltem mióta van ez a musk műhold mindent ráfognak.

Az amerikai ufo weboldalokon mindenhol azt írják hogy "á ez nem ufó csak műhód„.

2020. jan. 22. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!