Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Akik kapcsolatban állnak az...

Akik kapcsolatban állnak az idegenekkel, vagy rabolták már el őket idegenek, azok tudnának egy részletes élménybeszámolót tartani?

Figyelt kérdés
A lényekről, hogy mit csinálták, mikor történét, ilyesmikre lennék kíváncsi. A komolytalan, viccelődő, trollkodó válaszokat nagyon szépen kérem hogy más témába tessék berakni.

2020. jan. 11. 18:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
# 5 Pont fordítva van, a földönkívüliekről hitték azt a tudatlan emberek az őskorban-ókorban, hogy démonok, angyalok, istenek. "Isten" (Jahve) is egy földönkívüli. Ez a két dolog abszolút nem összeegyeztethetetlen, sőt, fedi egymást logikusan, mert simán jöhetnek egy felsőbb dimenzióból. Illetve lehetnek annyira fejlettek, hogy mi fel sem tudjuk fogni, és akkor rejtik el magukat a szemünk elől és akkor látjuk őket, amikor ők akarják. Csak egy hasonlat, hogy mondjuk egy hangyának sem lesz fogalma róla, hogy ott vagy a közelben, hacsak nem teszed elé a lábad.
2020. jan. 11. 22:48
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Velünk, vagyis a szüleimmel,kb.20 évvel ezelőtt történt egy furcsa esett. 1500 lakosú, kis faluban laktak. Egyik falubeli mondta, hogy abban az időben Anyukámék utcájában járt esténként a barátnőjéhez. Mindig késő éjjelig ott maradt, kb éjszaka 1-2 óra között szokott haza menni. Ő mondta, egyszer amikor éjjel ment haza autóval, a szüleim virágos kiskertjében mozgolódást látott, oda kapta a fejét, le lassított picit és alig hitt a szemének! 4-5 darab apró, kb 100-120 cm magas, enyhe zölden világító lényt látott!!!! Mint az örült, úgy hajtott el onnan. Nagyon megijedt. Ez a férfi egy normális, rendes férfi volt. Nem ivott, nem drogozott! Tanárként dolgozott. Reggel, amikor mentem a buszhoz, akkor megállított és mondta mit látott. Teljesen le voltunk döbbenve. Az esetett, így buszon év távlatából is emlegetjük, ha találkozunk. Érdekes, hogy akkoriban történtek fura dolgok a szüleim öreg házában.
2020. jan. 11. 22:58
 13/27 george1113 ***** válasza:
20%

5 vagyok. Nem vagyok jehovatanuja.

Azok az események, lehettek meteoritok, gömbvillámok, napfogyatkozás, csupa természetes jelenségeg, amiket földönkívülinek hittek. Például a megydörgést is termlszet felletinek hitték. De abban az időben is felfednék magukat a démonok, csak máshogy.

2020. jan. 11. 23:03
 14/27 george1113 ***** válasza:
26%
Amugy igen, a 2000-es évektől volt sok megmagyarázhatatlan jelenségek. Ami szerintem démoni, mint füldönkívüli volt.
2020. jan. 11. 23:09
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az anyumék esete is inkább valami túlvilági dolog lehetett, mert abban az időben, anyukám mondta, éjszaka motyogás féle beszédet hall,és valami? Lehúzta róla a takarót!! Ő visszahúzta, az a valami újra lehúzta. Félelmet érzett, nem mert sötétben lenni sokáig lámpánál aludt. Bár lehetett idegen lény is akár, ki a fene tudja.
2020. jan. 11. 23:14
 16/27 george1113 ***** válasza:
63%
Démon volt. Tudnék mesélni én is ilyen dolgokról, de nem akarok megrémiszteni senkit. És ez nem az a kérdéskategória.
2020. jan. 11. 23:20
 17/27 george1113 ***** válasza:
28%
Egyébként én úgy hiszem, hogy minden ismeretlen, meg magyarázhatatlan dolog föleg ami félelmet kelt, az odaátról jön. De nem muszáj egyet érteni velem.
2020. jan. 11. 23:22
 18/27 anonim ***** válasza:
19%
george, ez így lehet ahogy mondod!
2020. jan. 11. 23:25
 19/27 george1113 ***** válasza:
19%
Napnál világosabb! A démonok rombolnak a saját szemünk előtt! De nem merjük észre venni mert a társadalom bezár az elmegyógyba, vagy kiközösít. A társadalom büszkesége, istentelensége, konoksága, önteltsége, egója,nem veszi észre, mert a tudomány sem bizonyitani, sem cáfolni nem tudja, hogy egy ember miért lessz skitofrén, elmebeteg, vagy kegyetlen darabolós gyilkos. Inkább minthogy hinnének isten szavának, büszkeségből, betegségnek van diagnosztizálva, pl. A skizofrénia! Jó! Ezt a betegséget még csak-csak megmagyarázzák tudományos alapon, de egy olyan gyilkolást, aminek nem volt ok-okozati alapja, ami egy kegyetlen brutális mészárlás, mi késztethet egy 'beteg' embert ilyen mészárlásra! Erre letuják azzal, hogy nem tudják megmagyarázni, és lecsukják, vagy kötél. Itt van a szemünk előtt a démonok emberekbe bújva élik ki vágyaikat.
2020. jan. 11. 23:38
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! George, nyugodtan írd le az élményeidet, szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk rá.
2020. jan. 11. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!