Amugy itt elhiszitek azt amit UFÓ tèmában kiírtok?
Figyelt kérdés
Vannak olyan kèrdèsek hogy már fáj elolvasni èrtelmezni.#Ufokerdes
2019. dec. 28. 22:13
1/2 anonim válasza:
én is kételkedtem egész addig, amíg a szemem előtt le nem szállt egy, csak persze erről nem beszélhetek. majd te is megtapasztalod, az más lesz.,
2/2 anonim válasza:
Nekem tény és való a létezésük, tapasztaltam is meg, logikus is.
Legalábbis az a része, hogy nem valószínű, hogy egyedüliek vagyunk a galaxisban.
Azon mondjuk én is fennakadok, hogy jobb dolguk nincs, mint egy "alulfejlett" humanoid faj bsztatása? millió egy más lehetőség is van, s az ember ennyire nem különleges. Valamint, hogy ez az első hasonló cipőben járó civilizáció, azaz ennyire hlyének meg nem kéne nézni az embert. Hány évet esnénk vissza csupán az áram megszűnésével? s ha a valuta is megszűnik? Milyen következményekkel járhat?
Szóval ja bár én is hiszek bennük az itt lévő kérdések zömében ugyan így érzek "...már fáj elolvasni értelmezni."
(emiatt nem is követem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!