Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek UFO-k?

Szerintetek léteznek UFO-k?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű, szerintem nem kell hosszabb maygarázatot írni, normális válaszokat kérek, mivel én se viccből tettem fel a kérdést, ugyanakkor nem is halálnagy komolysággal, egyszerűen csak érdekel, hogy szerintetek léteznek-e. Szerintem léteznek UFO-k.
2010. júl. 20. 18:49
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

"Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy egy másik univerzumban kifejlődött egy másik intelligens lény."

Szerintem maradjunk a mi univerzumunkban és ne hozzuk ide a párhuzamos univerzumokat mert az más kérdés.

A kérdésre válaszolva Igen én hiszek bennük.

Ugyanis gondoljátok már végig, hogy több százezer naprendszer van egy galaxisban és több miliárd galaxis van.

A másik meg az, hogy az űrszondák a földhöz hasonló bolygókat fedeztek már fel.

Szóval miéert ne lehetne martuk élet.

A föld pedig nem egy nagyon öreg bolygó ás a miénknél vannak sokkal öregebb bolygók amin lehet éelt.

2010. júl. 21. 14:31
 12/26 anonim ***** válasza:

Nem az az épp ésszel felfoghatatlan, hogy rajtunk kívül lehet-e még (intelligens) élet ebben az óriási univerzumban, hanem hogy nem.!

Természetesen én is hiszek az UFO-kban vagy az okoskodók kedvéért: a földönkívüliekben, de szerintem koránt sem olyanok, mint amilyennek elképzeljük őket.

2010. júl. 21. 15:44
 13/26 anonim ***** válasza:
nem
2010. júl. 22. 11:54
 14/26 anonim ***** válasza:
Én Daniken véleményén vagyok, tehát léteznek
2010. júl. 22. 16:29
 15/26 anonim válasza:
Biztos hogy léteznek. Kizárt, hogy ne lenne máshol is élet.
2010. júl. 23. 14:21
 16/26 Nógrádi Martin válasza:
Szerintem léteznek.Ha valaki lát UFO-t az égen akkor fejlettebbek is.Mert mi nem tudnánk olyant csinálni ami az egész univerzumban jó.
2010. júl. 24. 10:59
 17/26 anonim válasza:
Szerintem léteznek. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, mert SZERETNÉM, hogy létezzenek. De mindenesetre örülnék, ha az emberen kívül lenne más intelligens lény is. De ha vannak is, tuti nem olyanok, mint a TV-ben, zöld kis léntek, nagy csápokkal...
2010. júl. 25. 07:31
 18/26 skelton válasza:
Nekem mindigis volt egy olyan érzésem hogy léteznek és akartam is hogy létezzenek társaink. Végülis gondoljatok bele, mi valahogyan, valahonnan, valamiért kifejlődtünk. Mért ne tudna ugyan úgy bármiféle faj amit eltudunk képzelni létezni? Egyszerűen biztos vagyok benne hogy igen, csak mivel az űr számításaink szerint végtelen és naprendszerek közt is elég sok az üres űr ráadásul nem is vagyunk kellőképpen fejlettek ahhoz hogy hajókat építsünk és elmennyünk máshova, ezért még nem találkoztunk velük. Vagy igen csak a pánik keltés miatt szigorúan eltitkolják...
2010. júl. 25. 22:45
 19/26 A kérdező kommentje:
de valyon akik eltitkolják azok nem estek pánikba, amikor először találkoztak/meglátták őket?
2010. júl. 26. 23:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem igen , én a plejádokban hiszek szerintem tényleg léteznek.
2010. júl. 27. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!