Adam Archon tényleg 2045-ből érkezett?
Ha nem láttad volna még a videót ide belinkelem.
https://www.youtube.com/watch?v=yQzvyIME9PI
Az egész annyiról szól, hogy Adam Archon állítólagosan 2045-ből érkezett és durva dolgokat állít, hazugság vizsgálóra kötve. Természetesen átment a hazugság vizsgálaton!
Ilyeneket állít, hogy...
- 2028 augusztusában földönkívüliek szállnak le a Földre. Egészen pontosan akkor hozzák nyilvánosságra az idegenek
létezését.
- Ugyanabban az évben jelentik be az időutazás létezését, amit már 1981-ben kifejlesztettek.
- Az ufóészlelések nagy részben valójában időutazók voltak.
- Los Angeles teljesen víz alá kerül, és a várost új helyre költöztetik.
- 2030-ban az egész világ egy globális szuperállammá válik.
- 2045-re a világot egy szuperfejlett mesterséges intelligencia fogja irányítani, a The Light (Fény, vagy Világosság),
amit tíz ember felügyel.
- Martin Luther King unokája, Yolanda Renee King lesz az Egyesült Államok elnöke, és legnagyobb amerikai elnökként
tartják majd nyilván.
- Eltűnnek a színes ruhák, mindenki csak fekete és fehér színű öltözéket visel.2028 augusztusában földönkívüliek
szállnak le a Földre. Egészen pontosan akkor hozzák nyilvánosságra az idegenek létezését.
- Ugyanabban az évben jelentik be az időutazás létezését, amit már 1981-ben kifejlesztettek.
- Az ufóészlelések nagy részben valójában időutazók voltak.
- Los Angeles teljesen víz alá kerül, és a várost új helyre költöztetik.
- 2030-ban az egész világ egy globális szuperállammá válik.
- 2045-re a világot egy szuperfejlett mesterséges intelligencia fogja irányítani, a The Light (Fény, vagy Világosság),
amit tíz ember felügyel.
- Martin Luther King unokája, Yolanda Renee King lesz az Egyesült Államok elnöke, és legnagyobb amerikai elnökként
tartják majd nyilván.
- Eltűnnek a színes ruhák, mindenki csak fekete és fehér színű öltözéket visel.
Szerintem simán lehet, hogy kamu volt a hazugság vizsgálat!
Ti mit gondoltok erről, nagyon kíváncsi vagyok a véleménytekre ezzel kapcsolatban.
Ott bukott meg ez a dolog számomra ,hogy mindenki fekete ès fehèr ruhát visel..
Mert tudjuk hogy feketèt fehèrrel nem lehet mosni.
A másik..
Ovodás koromban rajzolni kellett egy jövőkèpet rajzórán a 2000res èvekről.
Mindenki repülő autókról ,ès sok èrdekes kütyükröl csinált rajzot ,kivève Pistike.
Pistike egy trabantot rajzolt hogy szerelik az apjával 2000ben.
-Mindenki kinevette..
2020 van lassan .. Tegnap ment el egy trabi előttem. Igazad volt Pistike...! Nem sokminden változott..
"Mert tudjuk hogy feketèt fehèrrel nem lehet mosni."
Ezt most nem tudom komolyan írtad-e, de arról nem hallottál még, hogy a fehéret és a fekete ruhát külön mossuk ? :D
Mondjuk nekem van olyan pólóm, amiben van mind a két szín, de nem szürkült be a fehér része. Minőség függő is a dolog.
Én úgy tudom hogy ő meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!