Mit gondoltok erről, mi ez? Nyilván UFO, de azonkívül? Idegenek, vagy csak rakéta?
http://www.youtube.com/watch?v=btyY5ZMCi5s
"Egy levegőben lévő azonosítatlan tárgy miatt komoly fennakadás keletkezett szerda este a kelet-kínai Csöcsiang tartomány fővárosának, Hangcsounak a repülőterén - közölte a városi kormányzat csütörtökön.
Este kilenc órakor egy egyelőre meg nem határozott objektumot - a Hszinhua hivatalos hírügynökség szóhasználata szerint azonosítatlan repülő tárgyat, "ufót" - észleltek, ezért lezárták a Hsziaosan repülőteret, és a gépeket két közeli város egy-egy légikikötőjére irányították át."
Köszönöm a témába vágó hozzászólásokat.
Én is tisztában vagyok vele, hogy mi az az UFO, ezért írtam, hogy az, mivel még nem azonosították. Tehát mielőtt valami poénosnak szánt hozzászólást küldesz kedves tintahal, előtte használd az eszedet, bár gondolom, a tintahalaknak nem túl nagy az agykapacitásuk.
Kíváncsi leszek, hogy végül is mi ez, hátha arról is adnak majd információt.
Hat en nem tudom mi ez, de egy oraja azon rohogok, hogy csocsiang:D
(btw nekem raketanak tunik, a kinaiaknal meg az oroszoknal tenyleg soha nem lehet tudni...)
Te tuti bosszantani akarsz:)
Nem okosabb, én azt is tudtam, ki nyeri a VB-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!