Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok erről, mi ez?...

Mit gondoltok erről, mi ez? Nyilván UFO, de azonkívül? Idegenek, vagy csak rakéta?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=btyY5ZMCi5s

"Egy levegőben lévő azonosítatlan tárgy miatt komoly fennakadás keletkezett szerda este a kelet-kínai Csöcsiang tartomány fővárosának, Hangcsounak a repülőterén - közölte a városi kormányzat csütörtökön.

Este kilenc órakor egy egyelőre meg nem határozott objektumot - a Hszinhua hivatalos hírügynökség szóhasználata szerint azonosítatlan repülő tárgyat, "ufót" - észleltek, ezért lezárták a Hsziaosan repülőteret, és a gépeket két közeli város egy-egy légikikötőjére irányították át."

2010. júl. 18. 20:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
"I want to beleive." (X-Files)
2010. júl. 18. 20:58
 2/15 anonim válasza:
53%

Szerintem meteorit, látszik, hogy szinte "elfogy", ahogy halad a légkörben.

Különben mindenféle dolog ami a légkörbe ér, tud fura alakzatokat létrehozni, ez pl. egy orosz katonai rakétakísérlet eredménye:

http://www.youtube.com/watch?v=TXA8WmFnp8s

2010. júl. 18. 21:04
 3/15 anonim válasza:
53%
Ez szerintemis meteorit vagy húllócsillag ami valószínű mert körülötte valami füst vagy valami olyasmi volt ami a hullócsillagonálvan a húllócsillag száraz jégből van vagy valamilyen aszteroida
2010. júl. 18. 21:24
 4/15 A kérdező kommentje:

Ez is nagyon jó.

Szerintem sem Alien, kíváncsi leszek, mi az, biztos kiderül.

2010. júl. 18. 21:25
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

nem meteroit

[link]

de szerintem nem is ufo...ha tippelnem kéne űrtörmelék vagy műholdra szavaznék

2010. júl. 19. 11:49
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
Ez egy UFO! Apám meg kecske. Én meg tintahal vagyok...
2010. júl. 19. 11:56
 7/15 kayl18 ***** válasza:
74%
ez nem meteor, a meteor csak 1 felvillanást csinál és azonnal elég, igazából fogalmam sincs mi, de én is 1 műholdra tippelek
2010. júl. 19. 12:07
 8/15 anonim ***** válasza:

tudjátok egyáltalán mit jelent az UFO?Unidentified Flying Object, angolul „azonosítatlan repülő tárgy”

szal ,ha 1 labdát fel dobsz a levegőbe 2000m magasba akkor az is 1 UFO -.-

2010. júl. 19. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
am ez a város úgy tom közel van Kazakhsztán keleti részéhez ahonnan az oroszok lövik ki a rakétáikat
2010. júl. 19. 13:17
 10/15 kayl18 ***** válasza:
én tudom hogy az ufo nem egyenlő a földönkívüli repülőtárggyal
2010. júl. 19. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!