Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Közületek valaki találkozott-e...

Közületek valaki találkozott-e már a Plejádokkal?

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 11:58
1 2 3 4 5
 11/44 dellfil ***** válasza:

Sajnos nem. Pedig a linkben levő kép alapján szívesen találkoztam volna velük. (Feltételezem a többi nővér sem kevésbé szép mint ő.)

[link]

2010. júl. 17. 14:06
 12/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A Plejádok (Fiastyúk, M45) egy csillagrendszer, melynek egyik (vagy több) bolygóján (állítólag) az embernél sokkal intelligensebb, de teljesen emberi kinézetű lények laknak.

A feladatuk a béke, szeretet és a spiritualitás fenntartása a galaxisban.

Egyik képviselőjük-Ashtar Sheran- már többször is járt a Földön, sok ember ismeri. A plejádiak szerint mindegyik galaxisban élnek ember- és nem emberszerű lények egyaránt.

Én hiszek a földönkívüli intelligens élet létezésében, találkoztam már többször idegen lényekkel, de Plejádokkal még (sajnos) nem.

Tudom, furcsán hangzik, amiket most leírtam, de szerintem az lenne a hihetetlen, ha nem létezne más bolygókon élet a Földön kívül. Hatalmas az univerzum, mi még a Naprendszert sem ismerjük teljesen.

2010. júl. 17. 14:13
 13/44 anonim ***** válasza:
54%
És ezek plédek arra pazarolnák az idejüket hogy osszák békét mint kozsó?
2010. júl. 17. 14:23
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen logikus az okfejtésed. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Plejádék a szomszédomban laknak.

A Plejád Robi nagyon segítőkész gyerek, csak kicsit sokat iszik.

A Plejád Karcsi pedig intergalaktikus buszsofőr.

2010. júl. 17. 14:25
 15/44 anonim válasza:
Hát figyelj én gombától láttam egyszer egy egyszemű piros lényt ennyi volt a mutáns lényekkel kapcsolatos élményem neked mitől volt ez a hallucináció? Gomba, LSD, DMT, meszkalin, légyölő v párduc galóca, csattanómaszlag (nah igen attól is lehet pár jót és a legélethűbb) esetleg kék hajnalka magok? Van még jópár lehetőség amit fogyaszthattál de ezt inkább tartsd meg te is magadnak mert máshol kiröhögnek és irány Daath-ra ott vannak hasonló emberek akik tényleg láttak már lényeket. :)
2010. júl. 18. 14:00
 16/44 kayl18 ***** válasza:
27%
a plejádok mint faj, elvben a legfejlettebb és legintelligensebb faj az univerzumban, ha igaz akkor elvileg olyan intelligenciával rendelkeznek, hogy irányítani tudják saját lelküket hogy melyik testbe költözzenek be, van fent yútyúbon videó 1 plejádról, az eredetiben nem mutatja teljesen az arcát, valami erős fényt rakott maga elé, de valaki belepiszkált és kicsit furcsa egy arca van, na de nem ez a lényeg, azt mondja hogy Jézus is egy ilyen fényember volt aki tudta irányítani a lelkét a halál után is, de a bibliában ne higgyetek el mindent mert jó párszor át lett írva
2010. júl. 18. 17:21
 17/44 anonim ***** válasza:
nekem a szomszédomba lakik egy zöld faszi..tegnap vele söröztem de be volt tépve és rám támadott én meg lelőttem aztán hívtam az Amerikai hadsereget hogy vigyék el.
2010. júl. 19. 08:11
 18/44 kayl18 ***** válasza:
szerintem te voltál betépve:D
2010. júl. 19. 08:20
 19/44 anonim ***** válasza:

Beszarok:D:D

igaza van annak, aki kozsót emlegeti: biztos ő is arra lett kiválasztva a Galaxisunkban, hogy ossza a békét és a szeretetet

óó, ez a kérdés feldobta a napom, komolyan:))

2010. júl. 19. 11:25
 20/44 kayl18 ***** válasza:
én hiszek a földönkívüli civilizációk létezésében, de ez tényleg 1 hülye kérdés, ha vannak is köztünk plejádok, akkor is mennyi a valószinüsége hogy valaki találkozik velük és el is mondja az a földönkívüli hogy ő kicsoda, kb semennyi
2010. júl. 19. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!