Közületek valaki találkozott-e már a Plejádokkal?
Sajnos nem. Pedig a linkben levő kép alapján szívesen találkoztam volna velük. (Feltételezem a többi nővér sem kevésbé szép mint ő.)
Sziasztok!
A Plejádok (Fiastyúk, M45) egy csillagrendszer, melynek egyik (vagy több) bolygóján (állítólag) az embernél sokkal intelligensebb, de teljesen emberi kinézetű lények laknak.
A feladatuk a béke, szeretet és a spiritualitás fenntartása a galaxisban.
Egyik képviselőjük-Ashtar Sheran- már többször is járt a Földön, sok ember ismeri. A plejádiak szerint mindegyik galaxisban élnek ember- és nem emberszerű lények egyaránt.
Én hiszek a földönkívüli intelligens élet létezésében, találkoztam már többször idegen lényekkel, de Plejádokkal még (sajnos) nem.
Tudom, furcsán hangzik, amiket most leírtam, de szerintem az lenne a hihetetlen, ha nem létezne más bolygókon élet a Földön kívül. Hatalmas az univerzum, mi még a Naprendszert sem ismerjük teljesen.
Teljesen logikus az okfejtésed. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Plejádék a szomszédomban laknak.
A Plejád Robi nagyon segítőkész gyerek, csak kicsit sokat iszik.
A Plejád Karcsi pedig intergalaktikus buszsofőr.
Beszarok:D:D
igaza van annak, aki kozsót emlegeti: biztos ő is arra lett kiválasztva a Galaxisunkban, hogy ossza a békét és a szeretetet
óó, ez a kérdés feldobta a napom, komolyan:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!