Szerintetek mi volt az?
Figyelt kérdés
Apám és anyám 1980. augusztusában elmentek kirándulni egy közeli település erdejébe. Ahogyan beljebb mentek az erdőben, találtak egy tisztást, ami felett egy sötétszürke, fémből készült, szivar alakú tárgy lebegett. Egy ideig nézték, majd az a valami lassan egyre feljebb, és feljebb emelkedett, majd csendben, és olyan gyorsan, hogy nem is lehetett látni, eltűnt. Mi lehetett az?2010. júl. 17. 06:27
1/7 anonim válasza:
Na vajon mi lehetett az? :) Amúgy nekem elég gyanús az UFO sztorikban (pedig én hiszek bennük) hogy egyre különbözőbb alakúak jelennek meg. Minden régi fényképen még szivar alakú, aztán egyre hasonlított csészealjhoz, ma már háromszög, ötszög, csillag alakúak...
2/7 A kérdező kommentje:
Fejlődik a technikájuk, és egyre durvább formációjú járműveket építenek :D Mint az ember...
2010. júl. 17. 06:57
3/7 anonim válasza:
De úgy tűnik, nekik használ, míg az ember kiírtja önmagát és az egész Föld bolygót... :(
4/7 anonim válasza:
Amúgy érdemes megnézni a Knowing (Képlet) c. filmet, elgondolkodtató... Én nagyon sokat rágódtam rajta.
5/7 anonim válasza:
Az történt, hogy apádék találtak kendert az erdőben és elszívták...
6/7 anonim válasza:
ha-ha-ha. Nemrég írtam egy másik válaszadónak ugyanezt: a 226. ilyen válasz után kezd kevésbé vicces lenni...
7/7 anonim válasza:
tood h mi volt??az amikor elment apád meg anyád valami túrára olyan fáradt volt h halucinált érteddd?? ez csak halucináció
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!