Mi a véleményetek erről a videóról?
2010. júl. 16. 11:53
2/13 anonim válasza:
kemény!!
tudsz még hasonlót? teccik.
6/13 A kérdező kommentje:
Ez nem a képzelőerőn múlik, tudományosan is bebizonyították, hogy ősi falrajz.
2010. júl. 16. 14:45
7/13 anonim válasza:
linkeld légyszi azt a cikket, ahol ezt írták. Kíváncsi vagyok milyen hiteles lap adta le...
8/13 A kérdező kommentje:
Szia 16:32!
http://www.youtube.com/watch?v=p1sIFMhHS6E&feature=PlayList&..
A videó alatt található egy olyan rész, hogy:
jfrissina 2009.11.04.
4000 year old Alien Grey carving surfaces at the Ancient site of Stonehenge i...
A szöveg mellett jobbra van egy lefelé mutató kettős nyíl, oda kell kattintanod és "lejön" egy angol szöveg, amelyben leírták, hogy a radiokarbonos kormeghatározás kimutatta, hogy az ábra több, mint 4000 éves. Az is kiderül a szövegből, hogy TÉNYLEG egy rajz.
2010. júl. 17. 10:50
9/13 anonim válasza:
Igen ez a videó az én kérdésemnél kaptam rá választ is van még ilyen videók mindjárt linkelem is nagyon brutálisak.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!