Szerintetek mi lenen az első, ha a földönkívüliek nyíltan kezdeményeznének velünk kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mi mit tennénk, és ők mit tennének. Vegyétek figyelembe az emberi természetet.........2010. júl. 16. 11:50
1/10 anonim válasza:
Szerintem vmi olyasmi lenne, mint a Bolygó neve:Föld elején, amikor a tailonok (vagy hogy kell írni) idelátogattak a földre és felajánlanak egyes technikai dolgokat. De szerintem nem az amerikai elnökhöz mennének, hanem mindegyiknek elmondanák a saját nyelvén, hogyha gondolják, nagyon szívesen bejelentkeznek:)
2/10 A kérdező kommentje:
De ha úgy nézzük, az ember miatt lettek kitalálva az elnökök. Mivel hataloméhesek vagyunk. Na most ha a földönkívüliek nem emberszabásúak, akkor valszeg nem fogják egy könnyen meg érteni a mi rendszerünket:D
2010. júl. 16. 12:04
3/10 anonim válasza:
Sztem az emberek 1 resze panikba esne.
Ha a bolygonkra jonnenek termeszetesen sokal fejlettebek lehetnek igy remelhetoleg a nyelvet is bexelik.Na szoval ha idejonnenek 1 hologramot iditanak ki a hajobol es ugy bexelnek mert nem hinnem ,h minden orszagba elmennek.
4/10 anonim válasza:
Kétségbe esnének az illetékesek, és megpróbálnák lebombázni az Idegeneket. Az Idegenek válaszcsapással reagálnának a fogadtatásra. Vagy: eleve azért jönnének, hogy az általuk teremtett, de elburjánzott életet megszakítsák, illetve életképes bolygót találjanak: és így minket kiírtani. Bármi elképzelhető, egy biztos, százak, ezrek, tízezrek fanatikusan gyűlnének össze adott pontokon, hogy üdvözöljék az égi látogatókat. Mások elvonulnának szépen csendben egy elhagyatott, barlangos tájra félelmükben.
6/10 BlackSword válasza:
Sorri, az előző vagyok, azt nem ide szántam...
Mi lenne az első lépés... Valamiféle kapcsolatfelvétel... Kommunikációfajta keresése... a szándékok felmérése... Aztán jön az, aminek jönnie kell...
7/10 A kérdező kommentje:
És még a hívőkről nem is beszéltünk :O.....még azok is elkezdenek kavarni.....hát.....érdekes lenne:D. Vagy inkább szomorú....
2010. júl. 16. 15:33
8/10 anonim válasza:
Egy nagy gangbang buli, vazelinnal, lidocainnal, több téglányi kokainnal.. aztán leülnének tárgyalni. Illetve nem is, mert ülni nem tudnának:)
9/10 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-16 12:12
szerintem jobban beszelnek a nyelvet mint te (gondolok arra hogy "bexelik" )
10/10 anonim válasza:
az biztos, ha szembetalálkoznék egy földönkívülivel, magamaláhugyoznék (főleg ha egyedül lennék sötétben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!