Blau Kind kérdése:
A Phoboson és a Deimoson élnek tényleg az ufók, ahogyan Nemere írja?
Figyelt kérdés
... a Mars 2 holdján... avagy mégsem?2019. aug. 29. 11:57
11/16 dellfil válasza:
Igen, a Mimasra gondolsz. Nincs kedvem mos "hosszadalmaskodni". A Mimas a Szaturnusz holdja. :)
dellfil
12/16 dellfil válasza:
És ez lemaradt, mint a "mos"-ról a "t". :)
"A szóbeszéd lényege az, hogy George Lucas a Szaturnusz Mimas holdjáról, valamint annak 140 km átmérőjű Herschel-kráteréről mintázta a Csillagok háborúja több részében is látható Halálcsillagot. A krátert egy kisbolygó becsapódása idézte elő, ami kis híján elpusztította az égitestet. A találgatás alapja ez a külső hasonlóság.
A valóságban Lucas nem másolhatta a Mimasról a Halálcsillagot, mivel a Herschel-kráter csak 1980-ban lett felismerhető a Voyager szonda felvételén, míg az első Csillagok háborúja filmet 1977-ben mutatták be."
Ebből:
dellfil
13/16 anonim válasza:
Ufók tuti nem "élnek" ott,azt látatlanban most megírom.
14/16 anonim válasza:
persze, hogy nem élnek ott, mivel egyik hold sem alkalmas életre. és az UFÓ-k nem élnek. Az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent.
15/16 Wadmalac válasza:
Még a Iapetus holdra is ráhúzható a halálcsillagos kinézet.
16/16 anonim válasza:
Ezek amúgy melyik Nemere könyvben vannak? Én szeretem az ilyesmit, de már rég olvastam tőle. Idegenek a szomszédban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!