Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Teganap este láttam egy...

Teganap este láttam egy UFO-t. Szerintetek léteznek ufók?

Figyelt kérdés

2019. aug. 1. 13:06
1 2
 1/16 anonim válasza:
61%
Egyértelműen kell létezniük, a tudósok ezt mondják mostanában
2019. aug. 1. 13:58
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Igen.
2019. aug. 1. 14:14
 3/16 anonim válasza:
36%
Persze hogy léteznek! pataki Attila is megmondta!
2019. aug. 1. 14:19
 4/16 anonim válasza:
84%
Nem gondolnám hogy mi vagyunk az egyetlenem a világűrben. Ez olyan mintha ha valaki nem ment volna ki a saját városából és azt hinné hogy azon kívül nincs semmi
2019. aug. 1. 15:20
 5/16 anonim válasza:
20%
Nem.
2019. aug. 1. 16:24
 6/16 anonim ***** válasza:
60%

Igen !

Én is láttam már sok mindent....

(U.i.: nincsenek káros szenvedélyeim.)

Rengetegen láttak már, sokakat el is raboltak szóval nem is értem, hogy meddig akarják még ezt "titkolni" a hivatalos szervek és miért nem jelentik már be őszintén, hogy ez és ez az igazság....

Szerintem nem lenne pánik, max. a szkeptikus barmok xarnák össze magukat, akik eddig azt hitték, hogy a Föld lapos és rajtunk kívül tök üres a világegyetem.

De előbb-utóbb úgyis fény derül mindenre, én már alig várom, hogy lássam a sok tagadó arcát - lesz ám meglepetés. :)

2019. aug. 1. 18:40
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
Igen, létezünk.
2019. aug. 2. 00:27
 8/16 anonim ***** válasza:
16%
Utolsó, te egy hazug disznó vagy!
2019. aug. 2. 00:34
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
40 éve hittem. Örültem a technika fejlődésének, s vártam a nagy bizonyítékokat. Nem jöttek, hanem a régiekről is sorra kiderült, hogy hamisítványok. Ma, amikor az etióp éhezők is csúcsminőségű kamerával szerelt mobillal flangálnak, egymást kellene érniük a vitathatatlan felvételeknek. Ehelyett mi van? Semmi.
2019. aug. 2. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Én is lattam mar nem egyszer,bizonyos körökben teljesen természetesek. Egyébként csak akkor hagyják láttatni magukat ha azt veszélytelennek ítélik. Alapvetően nem áll szándékukban tömegesen kapcsolatba lépni az emberekkel. Manapság már sokkal jobban kell figyelniük, mert mindenkinek van kamerás mobilja.
2019. aug. 2. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!