2 és fél hónapon keresztül minden este legalább 1 órát imádkoztam Istenhez, az anygalokhoz és minden égi erőhöz aki tud segíteni, hogy sikerüljön rendeznem egy emberrel a viszonyomat. Mégsem történt semmi. Akkor mégse léteznek ezek a dolgok?
Rosszul közelíted meg!
Az istentisztelet, hozzá szólás, az egy jóakaró számára alap dolog, nem azért teszi, hogy kapjon valamit. Tegyél jót az embereknek, legyél jó, és akkor a világ is visszatükröz jó dolgokat terád. Azonos mértékben. Imádkozz minden nap.
Milyen baj nem oldódott meg?
Mi történt? Mi van a viszonyotokkal?
Vannak szabályok, amiket Istennek is be kell tartania. Ha ő ezeket a szabályokat megszegi, akkor is megszeghetjük. De, amíg ő nem szegi, addig mi sem szeghetjük meg.
Ismered gondolom a szabad akaratot.
Ezt Isten is betartja az angyalokkal együtt. Vagyis egy másik emberrel nem tehet semmit, hogy jobban viszonyuljon feléd, amíg ő nem kéri ezt, vagy nem akarja.
Kérd azt szívvel és lélekkel, hogy vezessen téged olyan helyekre, ahol találkozhatsz ezzel az emberrel, hogy tudj vele beszélni, és rendezni a dolgokat.
Sajnos nem fog semmi sem csak úgy az öledbe pottyanni így sem. Segítséget kaphatsz, de nem fogják elvégezni a te munkád magad helyett. És nagyon fontos az ima végén az őszinte, szívből jövő hálás "KÖSZÖNÖM!" szó. :)
Hol vesztetek össze és min?
Hogy kértél lehetőséget és hogy nem kaptál?
Mióta és milyen kapcsolat van köztetek?
Eltolthetted volna normalisan is azt az idot.
A hit szepdolog, segit elviselni a nehez idoket, ha hiszel, en ugy vagyok vele, hogy csak a bibliaban (keresztenykent) higgy. Nem vagyok hivo. Isten nem fog segiteni magadra szamits, ne ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!