Elatkozott tàrgyat vettem volna?
Elkezdtem hobbiból régi érméket gyűjteni. Tegnap sikerült egy 1938-as évjàrathoz jutnom. Reggelre csalàdtagom szörnyű dolgot àlmodott. A lényege az volt, hogy valaki meghal. Azt mondta, korábban valaki a családban àlmodott olyat és meg is történt. Ma reggelre egy tegnap esti ima után rosszat àlmodtam. Kis kedvencem megbénult àlmomban. Valaki bántotta. Családom tönkrement, a legkedvesebb hozzàm pedig megőrült. Az àlom végén valaki azt mondta, beteg vagyok. Nos, valóban. Lázzal keltem fel. Torkom fàj, és beszélni is alig tudok. Tudom, hogy léteznek ilyenek, de nem akarom elhinni, hogy velem történik. Most mit tegyek, szerintetek mi ez? Tegyem szentelt vízbe, zàrjam le... vagy?
Köszönöm a segítséget.
Vidd el a paphoz/lelkészhez, hogy űzze ki belőle a gonoszt, és szentelje meg.
(még ha nem is erről van szó, lehet csak pszichésen gondolod be az egészet, de ez segíteni fog - legalábbis megnyugtatni téged)
Lehet pont azért volt még beszerezhető, mert a korábbi gazdái elhunytak miatta...
részvétem. dobd ki azonnal nem éri meg ilyen tárgyat gyűjteni. megszállta a sátán
Néha a megérzéseink már elmondják az igazságot, ha te magadtól azt képzeled, hogy ez a tárgy az oka, ideje lenne továbbadnod. Ki tudja, hogy min ment keresztül a pénz.
De az első legfontosabb dolog, ne félj és erre ne is gondolj, a félelem csak rosszabbá teszi az eféle dolgokat, egyfajta tábla, hogy gyertek itt vagyok. Szóóval....
Én azt mondtam, egy hobbiból gyűjtött érme nem ér annyit, amennyi rosszat már okozott ez a dolog. Még ha sikerülne is megtisztíttatnod valahogy lehet, hogy késő lesz vagy már beindul egy folyamat.
egyszerűen vállj meg tőle. ennyi.
minél közönségesebben annál jobb.
ha ennyi bajt okozott akkor az az érme nem érdemel olyan jó helyet, mint ami nálad volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!