Mi lehetett ez?
Tegnap reggel, és este minden ok nélkül recsegett a szekrényem..de úgy mintha összeakarna dőlni vagy én nem tudom..
A bútor nem régi. Pár hónapja vettük. És ma reggel is nézegettem, de akarmit csinálok vele nem recseg..
Tegnap reggel pár percig recsegett..aztán este ismét elkezdte, de nem sokáig csinálta ezt..aztán olyan hangott hallottam, mintha egy doboz felborult volna benne (van benne pár doboz, cipős dobozok), nagyon megijedtem.
Ma reggel, megnéztem, minden a helyén volt benne..
Fogalmam sincs hogy mi történthetett, de nagyon megijedtem..Ma nem egyedül voltam itthon, majdnem egésznap volt velem valaki a szobámban..És nem történt semmi sem. Nagyon remélem hogy ez így is marad, és este sem lesz semmi..
Mindent megnéztem, és a szekrényben is minden a helyén van, és nincs csavar se kilazulva, semmi..és ezért ötletem sincs hogy ez mi miatt történhetett :/
reggel este recseg = hőtágulás
aztán ez elmúlik ahogy összekopnak a részek.
nem természetefeletti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!