Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel, és este minden ok nélkül recsegett a szekrényem..de úgy mintha összeakarna dőlni vagy én nem tudom..

A bútor nem régi. Pár hónapja vettük. És ma reggel is nézegettem, de akarmit csinálok vele nem recseg..

Tegnap reggel pár percig recsegett..aztán este ismét elkezdte, de nem sokáig csinálta ezt..aztán olyan hangott hallottam, mintha egy doboz felborult volna benne (van benne pár doboz, cipős dobozok), nagyon megijedtem.

Ma reggel, megnéztem, minden a helyén volt benne..

Fogalmam sincs hogy mi történthetett, de nagyon megijedtem..Ma nem egyedül voltam itthon, majdnem egésznap volt velem valaki a szobámban..És nem történt semmi sem. Nagyon remélem hogy ez így is marad, és este sem lesz semmi..

Mindent megnéztem, és a szekrényben is minden a helyén van, és nincs csavar se kilazulva, semmi..és ezért ötletem sincs hogy ez mi miatt történhetett :/

2019. jún. 25. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen hőtágulás dolog,amikor a fa dolgok hő hatására recsegnek. Ettől függetlenül,lehet más dolog is.Honnan,kitôl vettétek a szekrényt? Volt-e más gazdája? Ha nem rendszeres,akkor nem kell foglalkozni vele,de ha még többször fog hangot kiadni "recsegni" akkor lehet szellem jelenség is akár.
2019. jún. 25. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

reggel este recseg = hőtágulás

aztán ez elmúlik ahogy összekopnak a részek.

nem természetefeletti

2019. jún. 26. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg ha társasházban laktok, akkor a szomszéd nem csinált valamit a fal túloldalán?
2019. júl. 15. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!