Szellem lehetett, vagy üzenni akart valamit?
Egyik ismerősöm mesélte,hogy amikor a testvére meghalt előtte rosszban voltak. Utána mikor meghalt,akkor készített a kisfiáról egy videót,amiben beszélgetnek vele,és most jön a lényeg,amikor visszanézték a videót akkor nem volt hang csak valami fura zúgás,zörej.Nagyon megijedtek. Azt leszögezem,hogy telefonnak nincs semmi baja,mert én is kipróbáltam és nekem jó volt.
Szerintetek mi lehetett?
Én is operatőr vagyok, úgyhogy az is lehet, hogy a kollégának lehet igaza. Vagy az is, hogy esetleg valamit üzenni próbál nekik vagy ki akar békülni.
Érdemes elgondolkodni, hogy az a ismerős mire akarná felhívni a figyelmet.
Vagy az is lehet, hogy tényleg csak hibás a videó vagy azaz eszköz, amin a videó van tárolva. Mert már nekem is volt ilyen, nekem nem volt jó a videó, mert szintén zúgás meg zörej volt fekete háttérrel...és a rokonoméknál meg simán le lehetett játszani a videót és nekem is az eszközzel volt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!