Így nem lehet szellemet idézni ugye? Szkeptikusok ne klikkeljenek.!?
TUDOM hogy az idézés NEM JÁTÉK,de ha lisztet szórunk a küszöbre,akkor is éjjel megjelenik a szellem???Mert tegnap ki akartuk próbálni(vagyis a lisztet már ki is szórtuk)a küszöbre,de a szobával szemben a folyosón kb.tőlünk 5 méterre volt egy szép,kerek falitükör,és éjfél előtt voltunk pár perccel..És annyira befostunk,hogy gyors összeszedtük a lisztet,és átmentünk 1 másik szobába...:)De a kérdésem az lenne hogy a negatív(és más egyéb)energia vonzza a gonosz(vagy...)szellemeket?És ha éjfélkor tükörbe nézünk,csak simán gyertyáktól,és Bloody Marie-től eltekintve,megidézhetjük őket??(mert az olyan átjáró szerűség...)És ha éjfélkor tükör elé állunk egy gyertyával,és nem nézünk a hátunk mögé,pedig látunk ott valamit és nem fordulunk meg,hanem eloltjuk a gyertyát,nem nézünk hátra és továbbmegyünk,akkor megszakad a "kapcsolat"ugye?Nem próbálom ki,mert tudom h nem játék,de kíváncsi lennék rá..És igen,13 éves vagyok,de nem hülye..
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat előre is,és bocsi az esetleges helyesírási hibákért!!!:)
Köszi:D:)
1.Szerintem sem így kell szellemet idézni.
2. Az érdekes ha az Én képhez csak egyedül lehetek itthon mert én panelban lakom. Ha a lakásban nincs is senki az egész épületet nem tudom kiüríteni. :D Vagy az nem számít?
már a nyitottság is vonzzhatja őket, egy bőven terített büféskocsi előtt sem biztos hogy olyan tömeget találsz, mint egy nyitott ember körül, de egyszeri próbálkozókkal nem szokott baj lenni.
a liszt önmagában nem idézi.
a tükör tényleg átjáró, de elvileg kell a gyertya lángja a konkrét idézésekhez, mint fény az alagút végén.Erre holdfény is jó. persze nem véletlen szokták javasolni, hogy éjjelre ne láss rá a tükrökre... jobb óvatosnak lnni, mrt elkaphatsz pár mozdulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!