Ha nem léteznek sellők, akkor miért tartanak egy sellő csontvázat egy múzeumben?
Ha nem létezik a Harry Potter, akkor hogyhogy meg lehet nézni a seprűjét meg a cuccait a filmgyár múzeumában?!
CSODA
Léteznek:
Egyik leghíresebb sellő Shiloh Pepin volt, ő tíz évet élt.
A múzeumi kép egy több fajból összetákolt csontvázat ábrázol.
"the Haraldskaer mermaid skeleton, complete with shark-inspired tail, was manufactured by Mille Rude, a Danish artist, for a special exhibition staged at the Danish National Museum, Copenhagen, during 2012."
Egy művészeti kiállításról származik a kép, azaz teljesen fiktív és emberi kéz által létrehozott alkotás, nem valódi csontváz.
Bajban leszel, ha mindent elhiszel amit a neten olvasol.
Ez a sellőfarok nem is olyan nagy.
Nézzed meg egyszer egy négernek a csontvázát...
:)
Kérdező!
Nem a középkorban élünk.
Van pár 100000 Ft-od 2 DNS vizsgálatra?
Pillanatok alatt kiderülne, hogy a fej és a farok nem ugyanahhoz a fajhoz tartozik.
És az is, hogy melyik faj, azon belül is melyik csoport és kb. honnan van.
Előtted a lehetőség.
hármas vagyok
Tudom, h az egy súlyos deformitás, egy születési rendellenesség. Nem esett le semelyik hozzászólónak (főleg a lepontozóknak, hahaha!), de ez nem engem minősít.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!