Milyen természetfeletti lények léteznek? Mint pl vámpír, succubus, sellő, szellem, stb
Figyelt kérdés
Körülbelül mennyi lètezik? Mostanában elkezdett èrdekelni szóval ne kímèljetek minnèl többet tudruk annál jobb2017. aug. 24. 20:55
2/11 anonim válasza:
Fantasyban ez mind, de a valóságban csak néhány. Démonok tényleg léteznek, de közel sem olyanok, mint azt hiszed.
U.i. kiírhattad vólna a végére, hogy trollok és ezoterikus dolgokban nem hivők kíméljenek, mert hamar el fogják ezt a kérdést árasztani.
3/11 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem létezik. Le lehet pontozni, de attól még igazam van, és nem vagyok troll.
4/11 A kérdező kommentje:
Már kèső, elfelejtettem a vègère írni de nem baj rossz válasz nincs csak más a nèzőpont :)
Egyèbkènt ezt is elfelejtettem, hogy lètezőkre meg kitalált, fantasy lènyekre is kíváncsi vagyok
2017. aug. 24. 21:31
5/11 anonim válasza:
A Démonokról tudnék mesélni(privátban)
6/11 anonim válasza:
Én létezem. A többiről nem tudok semmit.
7/11 a 24 kisfarkas válasza:
Ezt lesd meg 😃
Google-n keress rá: HOMUNCULUS
"jutubba" ha beírod ott meg csomo videó lesz. :)
8/11 anonim válasza:
Miért akarsz természetfeletti lényekben hinni, amik nem is léteznek? Inkább keress rá ritka, különleges állatokra. Ha létezne természetfeletti élőlény, arra már lenne bizonyíték.
9/11 anonim válasza:
A szomszédom. Az nem is nő. Inkább lápi lidérc. Vagy hasonló izé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!