Mi a legvalószínűbb végkifejlet?
Ha egy vámpír érzelmileg közel kerül egy emberhez, és nagyon megszereti.. (Minél gyakrabban találkozni akar, de nem jöhet vele össze.) Képes lesz ellenállni, vagy végül bántani fogja?
Ilyen témájú film/sorozat is jöhet, és kérek veleményt, hogy szerinted mi történne ilyen helyzetben!
"Az alkonyat rossz tipp. Tudod miért gyűlölöm?? Mert semmi szenvedély nincs Edwardban. Vagy ne mondd már, hogy megcsókolja, meg ölelgeti Bella, és nem harapja meg?!"
Én úgy emlékszem, hogy Bélát csókolta meg és utána Béla megcsonkolta őt, végül pedig nagyon is szenvedélyes volt, amikor keresztre feszítették, majd a kutyák harapdálták a f****rossz szereplése miatt. Asszem így történt a könyvben, mert ezt egy könyv alapján csinálták, amit Mancika néni írt. :P
Csak a felháborodásod nem értem, kérdező, honnan tudnánk, ha nem vagyunk vámpírok?
Én nem kedvelem a vámpírsztorik romantikus zselébe áztatott szexi hatospakkos hasú reneszánsz kóbor gyerek vagyok a nagy világba imidzsét.
Én Dracula bá't bírom, aki látja, hogy ott a csaj, és bamm kiharap kettőt a nyakából. Mert vámpír, és "démoni lény", ösztönösen cselekedjen már, ne cuncorgassa nekem a táplálékot.
Mert ha már ugye az én véleményem is kérdezed,- szerintem ha tényleg szerelmes lenne, akkor már magáévá tenné örökre.
Könyvek: Vámpír Akadémia, (romi vámpír történet jó fej főszereplő csajjal) Fekete tőr testvériség (szexelő vámpírok), Vérszívó démonok (vámpírkodás poénosan)(Christopher Moore írta. A legviccesebb tag :D)
Már láttam, azért köszi.
Abból a filmből 2 van, a másikban egy őrültnek bélyegzett anyuka beszélget egy halott lány szellemével(együtt voltak elmeosztályon, és ott lettek barátnők, az anya nem viselte el a veszteséget.). A lány (szellem) neve Diana.
Az anyukának a lánya mellett van egy kisebb fia is. A lány az anyját elviselni képtelen, így alkalmi viszonyokba menekül, elköltözik(saját lakás, vagy bérli azt nem tudom), majd rátalál a szerelem és komoly kapcsolata lesz. Ezek után a saját házába bekéreczkedik a kisöccse, hagy aludjon nála csak egy éjszakát. A lány karcoló hangokat hall éjjel, másnap beszámol arról a félelméről a barátjának, hogy talán ő is örökölhette az elmebajt, mert a szőnyege alatt reggel egy "DIANA" karcot talált, egyenesen bele vésve a padlóba.
A lány és a párja is látja a feliratot, így kutatni kezdenek, hogy Diana valóban egy skizofréniás tévképzete, vagy egy létező dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!