Ki használta már a Titkot, a vonzás hatalmát, és a gyakorlatban, mit ért el vele?
Folyamatosan használom, már gyerekkoromban is, tudattalanul. Az egész életemet én alkottam meg, bár nem nevezném magam mesternek, de hihetetlenül jól csinálom. Sok személyiséget alkottam magamnak régebben, sok-sok nagyon mély baráti kapcsolatot, a szerelmem. Sokszor pedig pizzát, vagy narkót, pénzt, tökéletes munkalehetőséget, jó testet, szép arcbőrt, stb.
Most milliomos akarok lenni, és egy új lakást manifesztálok bele, tökéletes otthoni munkával.
Kiterjedt már oda is a képességem, hogy a szerelmem életét is alakítom, és jobbá teszem. Van, hogy megalkotok neki egy gyönyörű napot képzeletben, érzem és látom ahogy boldog, másnap pedig a depressziójából kimerülve ugyanazt éli át, amit elképzeltem.
"Sok személyiséget alkottam magamnak régebben"
?????
Szerintem a Titok című könyvtől jobb LYNN GRABHORN - A VONZÁS HATALMA című könyve.
De lehet hogy egyedül vagyok ezzel. :)
Mindenesetre elvégeztem még plusz néhány teremtés kurzust és nem ártott meg.
Hogy mit értem el?
Egy új életet. ♫♫♫♪♪♫♪♪ :)
Mert a régi már nem tetszett.
Hasznàlom sokat. Vannak dolgok amiben nem megy olyan jól, mert legbelül mèg korlàtaim vannak, hívhatnàm akàr karmànak is. Pont mostanàban vagyok tùl egy hatalmas sikeren, ami a karrieremmel kapcsolatos.
Amùgy jól fejleszt! Ha olyan dologra akarja vki hasznàlni, amit nem kaphat (mèg) meg, akkor egyszerűen nem törtènik meg a kívànsàg.
Vannak technikàk hogyan lehet kiszedni fàjdalom pontokat a testből, amik àltalàban a fő felelőseik a sikertelensègnek.
Ha van kedved sztorizni erről, írj nyugodtan privibe. Èn is tudok mesèlni, velem is szàmtalan pozitìvum törtènt ennek köszönhetően.
Nekem sokszor sikerult.
Viszont a legutobbi esetben pontatlanul vizualizaltam es felresiklott. Elbasztam az eletemet kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!