Szerintetek helyesen használom a vonzás törvényét?
Szóval már annyi videót néztem róla, meg olvasok róla nap mint nap (legtöbbször külföldi oldalakon, meg külön olyan csoportokba is benne vagyok ahol ezzel foglalkoznak, csak sajnos angolul.) hogy fogalmam sincs hogy jól csinálom-e vagy nem.
Szóval a helyzetem az, hogy általában mindig csak olyan tanács van, ahol már van egy személy aki neked tetszik és hogy őt hogy vonzd be, de itt az a helyzet hogy nekem nincs konkrét személy azaz nem láttam még a valóságban, csak elképzeltem nem egyszer hogy hogy néz ki, milyen vele hogy fogom érezni magam én és ő. Hálát is adtam már, kipróbáltam az 5x55-ös módszert,felírtam már egy papírra is a belső/külső tulajdonságot..stb ennek már 3-4 hónapja de egyszerűen semmi nem történt még. Senki nem jelölt be facebookon, társkeresőkön is próbálkoztam ott sem jött az a személy. Valamit rosszul csinálok? Nem kételkedek a vonzás törvényében, mivel voltak már dolgok amiket sikeresen bevonzottam de egyre néha már csalódott vagyok és elszomorít ez az egész. Persze mindig próbálom a rezgésszintem fent tartani, meg pozitív lenni de nem mindig sikerül, emberből vagyok. Az elengedéssel lenne a gond? vagy mi? Kérlek aki csinált már ilyet és használta az leírná nekem? a trollkodó kommentekre nem vagyok kíváncsi. Előre is köszönöm. :)
3-4 hónap?
Én min. 10 évet vártam az igazira és amikor meglett, akkor újra elolvastam a kívánságaimat és minden stimmelt vele kapcsolatban, szóval nálad is már csak idő és türelem kérdése! :))
azt egyébként jól csinálod, hogy nem egy konkrét személyt próbálsz bevonzani!!! én egy konkrét személyt vonzottam be, hát mit ne mondjak, nem passzoltunk egyáltalán...
Én eddig mindig úgy tudtam, hogy a vágyott tulajdonságokra kell fókuszálni, pont ahogy teszed.
Viszont abban igaza van az előttem szólóknak, hogy otthon üléssel nem fogsz sokra menni. Illetve türelem, türelem, türelem.
A fekete mágia, meg embermanipuláció az teljesen más! Lásd szerelmi kötés és hasonlók. Na, az tényleg gáz!
De a vágyott tulajdonságok alapján egy nem konkrét személy elképzelése és bevonzása az teljesen más, ja és nem is kell hozzá kimozdulni otthonról, ha van net. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!