Aki találkozott már vámpírokkal segítene nekem?
Figyelt kérdés
Elmondom privátban miért kérdezem, de csak annak, akiről úgy gondolom, hogy nem szórakozik.2019. máj. 22. 11:04
11/18 anonim válasza:
#9 volt már részed a Szégyenmenetben? :DDD
https://www.youtube.com/watch?v=yy4CN9DVPII&fbclid=IwAR1DAjL..
12/18 anonim válasza:
Nem🙄😒.
De nehezen viselem, elgyengít, végül pedig elájulok.
13/18 anonim válasza:
Visszahúzódó természetű vagyok és viszonylag hegyesek a szemfogaim, a fenébe, akkor most vámpír vagyok? XD
14/18 anonim válasza:
Legfeljebb energiavámpírokkal találkozhatsz, azok valódiak.
16/18 anonim válasza:
Energiavampirok mondjuk leteznek. Ilyenekkel nem nehez talalkozni, mindenhol ott vannak :(
17/18 anonim válasza:
engem 600 évvel ezelőtt változattott át egy jack morgan nevű kalózkapitány. AZóta dolgoztam kalózként a halyóján, striciként egy hong-kongi bordélyban, bálnavadászként egy norvég hajón, éjszakai felderítőként az elsővilágháborúban, vadászpilótaként a nácik oldalán a másodikban, szovjetek oldalán a koreeai háborúban és vietnámban az amerikaiak oldalán vietkongokat pucoltam sötét algutakból. Most pár éve hullákat boncolok egy berlini kórházban.
18/18 anonim válasza:
Tanulményozd picit a bermuda háromszög rejtélyes eseteit, a rengeteg szellemhajó ami kijött onnnan szinte mind a vámpírok műve volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!